Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj van velem? Többi lent.

SmallVikii kérdése:

Baj van velem? Többi lent.

Figyelt kérdés

Helló. Van egy kis gondom. 14 éves vagyok, lány. Köztudottan a lányok apásabbak. És anyukám sokat dolgozik, ezért ritkán látom. Viszont apa is dolgozik és öt sem látom nagyon sokat, inkább télen, mert nyári munkája van, télen pedig itthon van. É ezzel nincs is gond. De van olyan, hogy anya egy hétig szabin van. És amikor beszélgetést kezd akkor én nem tudok annyira megnyílni előtte. Apa előtt sem szoktam annyira, viszont van, hogy anya egyszerűen nem érdekel. És nem tudom mi van velem. Rettenetesen szerettem, nem tudom mi lenne velem nélküle, és anyukám a mindenem,de van hogy sok. És én nem szeretném megbántani,úgyhogy légyszi segítsetek, mert nem tudom mI a baj velem, és nagyon félek. Ettől meg senkinek nem beszéltem.

Ui.: ne nézzettek hülyének!

2017. jan. 5. 00:20
 1/9 anonim válasza:
97%
Szerintem nincs semmi baj veled csak kamasz vagy. :) Gondolom most inkább szívesebben megosztasz dolgokat barátokkal mint anyukáddal de ez nem gond.
2017. jan. 5. 00:30
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

Az én gyerekeim is ilyenek. Kamaszok. Amíg nem szemtelenek, nincs gond. Mivel többen vannak és van elég dolgom otthon, nincs időm túlságosan rájuk szállni.

Max. itt osztom az észt. :))

2017. jan. 5. 00:53
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Semmi gond veled, kamasz vagy. Mindenkinek nehéz, gyereknek, szülőnek egyaránt :) És veled még nincs is semmi gond :)
2017. jan. 5. 01:04
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen gyereket szeretnék :)
2017. jan. 5. 01:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Csak megerősíteni tudom, hogy nincs veled baj, teljesen természetes, hogy a kamaszkorral együtt jön egyfajta "leválás", amikor a gyerek már nem csügg olyan nagyon a szülein, és inkább a vele egykorúak érdeklik.

A fiam pont a fordítottja, ő most éli azt a korszakot, mikor egész nap csüngene rajtam, ölelget és puszilgat, és meg kell hogy mondjam, hogy néha baromi zavaró és megterhelő tud lenni, pedig ő most már 12. :( Próbálom rávenni, hogy másképp mutassa ki a szeretetét, meg pedzegetni, hogy esetleg más csajt kéne ölelgetni, de lepereg.

Hidd el, én jobban örülnék neki, ha ő is végre fejben is elkezdene kamaszodni egy picit. :)

2017. jan. 5. 09:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok nyugi
2017. jan. 5. 09:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. :) És szerintetek áru is fogható arra, hogy kamasz vagyok, hogy néha nem is akarom, hogy velük éljek? Hogy néha csak egy kis ideig utálom őket? Mert ez hamar elmúlik, kb 10 perc ,mert utána megbánom.
2017. jan. 5. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen biztos, hogy a lelki gondjaidat vadidegen emberekkel kell megosztani? Olyanokkal, aki nem ismernek se téged, se a szüleid, se a körülményeket? Nincs erre egy testvér, keresztszülő, nagyszülő?
2017. jan. 5. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom ez teljes mértékben normális. Kamasz vagy ezért még néha önmagaddal sem vagy tisztaban. A szülőkkel viszont érdemesebb bensőségesebb kapcsolatot tartani. De megbeszélheted olyannal is aki távolabbi pl és mégis tud segíteni ha baj van. Szóval nyugi. Minden okès. :)
2017. jan. 5. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!