Azok a szülők, akik nem tudják kezelni, hogy a gyereküknek kapcsolata van felnőtt korában, azok mégis miért ilyen betegek?
Fiu vagyok, 21 évesen lett először barátnőm, apámtól "kikaptam", hogy ő ugy gondolja, hogy nekem még előbb az iskolát kéne elvégezni, mert ő tudja, hogy ezt a csajt csak fel akarják velem csináltatni. Meg különben is mekkora egy lotyó az, aki hagyja hogy ott aludjak.
Az egészben az volt az érdekes, hogy azt sem tudta, hogy ki a csaj, csak annyit tudott, hogy van valakim...HUSZONEGY ÉVESEN.
Ja meg hogy én milyen béna vagyok, mert neki annyi nője volt, hogy nekem akkor sem lesz annyi, ha kétszer élek is.
Na hát azóta eltelt pár év, most 28 leszek lassan, volt közbe két hosszabb kapcsolatom is, meg vagy 20 másik nővel kaland. Igaz külön élek és pesten és ráértem nők után kajtatni. :(
Most egy éve van barátnőm és már nagyon parádézik, hogy nem mutatom be a családomnak.
Nem képes elképzelni és megérteni, hogy nálunk nem lehetséges az, mint náluk, hogy van külön szoba, ahova el lehet vonulni, együttalvásról szó sem lehet.
Apám pénikbetegség miatt nagyon zárkózott és otthon van többnyire, anyám a vállalkozását csinálja gyakorlatilag mindig.
Ha odajön a csaj, apám napirendjébe ez annyira belezaravana, hogy össze is omlana.
Még képesek lennének azt mondani, hogy a csaj majd alszik keresztanyámnál, mert ő egyedül lakik egy nagy házba.
Első barátnőmnél is fél év után bejött a dolog, hogy majd esetleg hazaviszem, akkor apám 1 hétig nem szolt hozzám! Utána ÜZENTE MEG anyámmal, hogy majd átjöhet a csaj PÁR ÓRÁRA és majd amig én tanulok vizsgára addig ők beszélgetnek vele.
Természetesen nem került sor a látogatásra, szerencsére az a lány nem verte ki a hisztit emiatt. Mondjuk az ő családjánál is ott lehetett lenni, teljesen normálisan. Lehetett szexelni is.
Ja és második barátnőmnek is nagyon rosszul esett, hogy nem mutatom be :(
Na szóval, kedves ilyen szülök, mire jó ez, mi?
MIÉRT JÓ AZ, hogy egy ekkora alattomos gyökér vagy?
használt, jó állapotú JÓ kocsi = 1 millió körül van.
ha valaki egy évben keres mondjuk 3 milliót, és a maradék 2 millióból albérletben lakik (szobát bérel?), akkor kb azon a szinten él mint én.
Mert én 2 milliót keresek évente és fizetnem kell a rezsijét egy teljes lakásnak ugy, hogy az öcsém itt lakik.
Emellett hazajárni anyámékhoz havonta 15 ezer forintos vonatjegy. Mivel a munkáltatóm nem akarja ezt nekem kifizetni.
Persze ettől függetlenül jut nyaralásra, laptopra, telefonra, hobbira.
Ez a pénz elszórósdi besározás nem jött be.
Mint sorstárs (rossz szülők elcseszerintett gyereke) megértelek.
Én letettem a nagyesküt, hogy a következőt nem mutatom be, amíg lehetséges.
Szerintem nyugodtan beszéld meg a barátnőddel, hogy megérted miért akarja megismerni a szüleidet, de értse meg a te álláspontodat is, hogy nem akarsz odamenni, ahol ellopták a gyerekkorod, bántottak, vertek, megaláztak...stb
jaj én annyi lesifotót, hangfelvételt, videót mutattam már neki a családomról, "amikor elemükben vannak"...de csak hajtja, hogy ő nem ismeri őket :D
EGyébként ha hazavinném, akkor nem tetszene neki egy csomó minden, de nem verné ki a hisztit ott, hanem összegyüjtve öntené a nyakamba mikor már eljövünk onnan :D
De akkor egyszerüen faképnél hagynám, dolgozza fel egyedül, nekem elég nagy feszültség lenne, hogy anyámék előtt meg kell jelenjek egy nővel.
Nekem gyerekkoromba barátaim se voltak, sose járt hozzánk senki. Mondjuk anyámékhoz se. Nekik volt pár barátjuk, de azok is elég hamar kikoptak. (és nem maguktól)
anyáméknál nincs egy vasárnapi ebéd, de tényleg nincsen olyan, ami nem arról szólna, hogy osszák egymást
és legtöbbször nem bizonyos dolgokon pörögnek, hanem ez az általános hangvétel.
jaja, csak ez egy kis falu, mindenki ismer mindenkit, hire menne pillanatok alatt.
ráadásul anyámék rossz néven vennék...
ők ugy gondolják, hogy nekem házamnak kéne lenni meg feleségül venni a csajt és esetleg akkor őket meghivni a lagzira.
Akkor még apámat is rá lehetne birni, hogy mozduljon ki a házból.
De anyám mondta, hogy anno őt is ugy mutatták be nagyapáméknak, hogy a kapun be se engedték, kijött a nagyi meg a papa aztán megpislogták a menyecskét és ennyi.
Nagyapám ugy hivta anyámat, hogy JÁNYOM.
De látszott, hogy nem tudta sosem befogadni. Ugy látszik ez örölködött.
"Ez a pénz elszórósdi besározás nem jött be."
TE nem fizetsz bérleti díjat, ő igen. Természetesen rezsit is. Kaptál a segged alá egy lakást, és nem egy éve dolgozol, mint ő. Na, akkor ki a hülye?
Egyébként fölösleges pörögni azon, hogy miért olyanok a szüleid, amilyenek. A problémád könnyedén megoldható, a rinyálás meg nem egy férfias tulajdonság...Ha dob a csajod, az nem a szüleid hibája lesz, hanem a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!