Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ennyire elítélendő, hogy...

Ennyire elítélendő, hogy rászóltam rokonomék gyerekére, mit csináltatok volna a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval unokatesómnak és a feleségének van két szerintem neveletlen gyereke. Az egyik 8 a másik 12 éves. Kaptak ajándékba egy kis hörcsögöt.Alig találkozunk mert messze laknak. Mikor náluk voltunk legutóbb akkor látom,hogy a gyerekek össze-vissza szorongatják a hörcsögöt én meg nagyon sajnáltam és elmondtam nekik szépen hogy ne tegyék mert az fáj neki és elkezdtek röhögni rajtam,főleg a 12 éves lány. Az anyjuk csak ránéz és nevet ő is. Megfogtam a hörcsit és megmutattam,hogy hogyan kell bánni vele. Van már tapasztalatom,egész életemben állatokat tartottam és imádom őket. Erre kirántja a kezemből szintén röhögve a kislány és megint szorongatja. Egyszer szólt rájuk az anyja de csak finoman becézgetve nyugodtan,hogy légyszíves tedd vissza miközben a hörcsög szinte már az életéért küzdött.Az apjuk csak leste, semmit sem szólt. Semmi sem történt, folytatódott a történet. Erre olyan mérges lettem,hogy rákiabáltam,hogy hagyd már abba megölöd,minek neked állad ha nem tudsz bánni vele. Hagyd már őt békén! Na a szülők olyan mérgesen néztek rám,hogy én szégyelltem már magam. Azután a hangulat sem volt jó. Most komolyan,ennyire nem lehet megnevelni a gyereküket? Nem szólok bele semmi másba,mert amúgy tényleg nem gyereknevelés amit csinálnak azok alapján amiket eddig tapasztaltam,de most kikeltem magamból mert egy kisállatnak az élete forgott kockán. Ráadásul lehetett volna az kutya, macska,bármi,azt is szorongatták volna.

Mit gondoltok?

2017. jan. 5. 13:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
6%
Na jó, veled valami tényleg nincs rendben, az üzletben az eladó rászolhat nyilván, te meg nem. Neked muszáj mindenbe beleütni az irrodat?
2017. jan. 5. 15:48
 52/87 anonim ***** válasza:
6%
Baromságokat írsz kerdező!nem arrol vanzo hsoha semilyen korulmenyek kozott sem szabad ra szolni mas gyerekere,de nem igy ahogy te csinaltad!vendegsegben fontoskodsz egy horcsogert...megdoglott? Nem! Akkor +? Nem minegy mit csinálnak? Azzal példalozz ami tortent ne tolvajlassal,rombolassal,verekedesselmi nagybanmas mint egy horcsogot szoritani.. -.-
2017. jan. 5. 15:50
 53/87 anonim ***** válasza:
94%

Ne beszélj már hülyeségeket kérlek!

Szeretetből egy kisgyerek szorongat meg állatot, nem egy 12 éves.

Kislányom 7 éves, imádja a macskát, de nem szorítja, mert kicsi korától kezdve tudja, az fáj az állatoknak.

2017. jan. 5. 15:50
 54/87 anonim ***** válasza:
87%

Úristen, mennyi ostoba, habzószájú gyerekb*zi van itt, aki azt hiszi, csak mert gyerek, akkor már egy szent és mindent lehet neki. Szomorú, hogy ilyenek "nevelnek" gyereket.

Kérdező, teljesen igazad van én is rászóltam volna, főleg, hogy egy 8 és egy 12 éves gyerek már nem kicsi, felfogja, amit csinál. Ha ezen a szülők megsértődnek, ott is hagytam volna őket, nehogy már nekik álljon feljebb, mert hülye gyerekeik vannak.

2017. jan. 5. 15:54
 55/87 anonim ***** válasza:
98%

Vicces, hogy a szülők annyira sem képesek kontrollálni a már mondhatni nagy gyerekeiket, hogy rászóljanak, ha más megteszi, akkor "rá is ütnének", ahogy itt írták, aztán csodálkoznak, hogy hogy lett a gyerekből bántalmazó/drogos/bűnöző vagy akármi.

Nevelni kéne őket, nem mindennel szemben megvédeni, nem gondoljátok, kedves szuperanya kommentelők???

Ez olyan, mint mikor a moziban a 8 év körüli gyerek önfeledten rugdosta a székem, egyik szülője sem szólt rá, és mikor 30 perc után kicsit ingerülten, de teljesen udvariasan szóvá mertem ezt tenni, még én voltam a gonosz :D

Mindent szabad a gyereknek, aztán megy a csodálkozás, ha felnőttként egy idióta lesz.

2017. jan. 5. 15:56
 56/87 A kérdező kommentje:
44-es: Igazad van, befejeztem, ignoráns emberekkel nem tudok mit kezdeni. Ha kutyát írtam volna kicsit jobb lett volna a helyzet,csak egy kicsit. Mindegy, végül is hozzászoktam ehhez, nap mint nap látom. Bocsánat ha egy állat védelmébe keltem, végülis csak egy patkány ahogy valaki írta. Csak egy rászólás volt,de azt sem szabad más gyerekére, hiszen nem az én gyerekem, rugdoshatja a macskáját is, csak egy gyerek (12 évessssss). Mentem is.
2017. jan. 5. 15:58
 57/87 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, komolyra fordítva a szót, itt a sok agybeteg között: Nem tudod elvinni tőlük az állatokat?
2017. jan. 5. 16:04
 58/87 anonim ***** válasza:
97%

Nem értek egyet azzal, hogy egy gyerekre nem lehet rászólni.Ha lennék olyan ostoba, hogy nem tanítottam volna meg a lanyomat az illemre és alapvető dolgokra, szégyellném magam.

Tizenakárhány évvel ezelőtt kezdődött ez, hogy "jaj mi lesz a gyerekkel ha rászólunk hangosabban?"

Meg is lett az eredménye.Itt van sok életképtelen kis taknyos, aki arra képtelen, hogy egy boltban illedelmesen köszönjön.Mert anyuci szeme fényének mindent lehet.

Hát az én lányomnak nem lehet mindent!

2017. jan. 5. 16:12
 59/87 anonim ***** válasza:
92%

#63!

Mi olyan nagy bűne van a Kérdezőnek?

Az, hogy rászólt a SAJÁT unokatestvéreire, akik neveletlenek?

2017. jan. 5. 16:22
 60/87 anonim ***** válasza:
87%
Bocs, unokatestvére gyerekeire.
2017. jan. 5. 16:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!