Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy anyukám...

Mit csináljak hogy anyukám engedje?

Figyelt kérdés
Akartam telefontokot venni eBay-ről, mert 500Ft körül vannak és ingyenesen szállítanak csak kártyával kell fizetni, anyu meg nem mer mert állítja hogy leszedik az összes pénzét. 3000Ft helyett megvenném 500Ft-ért de nem tudom mert nem meri nekem meg nincs saját bankszámlám. Mindenki vásárol ott. Mivel győzzem meg hogy biztonságos? 16/L
2017. jan. 3. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Ha ennyire tudatlan és maradi, akkor szerintem nincs esélyed megyőzni. Most írhatnék kisregényt az ssl titkosításról, meg többszörös hitelesítésről, de minek? Te talán megértenéd, ő biztosan nem. Inkább kérd meg valamelyik barátnődet, hogy intézze neked, te meg kifizeted neki kápéban.
2017. jan. 3. 16:53
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Úristen ilyen még létezik..
2017. jan. 3. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezik olyan, hogy a normál bankkártya mellé adnak egy "web kártyát". Nem biztos hogy ez a neve, de a lényeg az, hogy ennek külön egyenlege van. Vásárlás előtt ráraksz annyit amennyit el akarsz költeni (vagy csak kicsit többet) és arról vonják le a pénzt, és így a normál kártya adatai nem kerülnek kiadásra. Próbáld meg ezt, hátha anyukád megérti, hogy így nincs veszély.
2017. jan. 3. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
43%

Miért nincs bankszámlád 16 évesen? Na, ez a gáz! Csináltass, kérj hozzá webkártyát, és a saját pénzedből azt rendelsz, amit akarsz.

Anyukád sajnos nagyon buta, úgysem fogod tudni meggyőzni.

2017. jan. 3. 17:40
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. majd megkérek valakit. látom nincs esélyem. az előbb vita kerekedett mert állítja az ostobaságát és semmi ész érvvel nem tudom meggyőzni, úgy utálom mikor ilyen.
2017. jan. 3. 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Hehe, az én szüleim is ilyenek. :) Ez van, ők más generáció. Amíg nem volt bankkártyám, addig én is a már említett "webkártyáról" vásárolgattam a neten, ami apukám nevén volt, de sosem volt rajta akkora összeg, amekkorát apu féltett volna a lopástól, így megengedte, hogy használjam. (tulajdonképpen ő nem is használta soha, csak miattam igényelte, ami azért rendes volt tőle szerintem)

Amióta viszont van bankszámlám nekem is, azóta az van hozzárendelve a paypalomhoz. Miért nem csináltatsz te is? Kb. 5-10 percig tart (annyi, hogy gondolom 18 alatt kell hozzá szülő is) megcsináltatni, aztán pár nap alatt készen van, mehetsz be érte és már használhatod is.

2017. jan. 3. 18:04
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Nem más generáció, csak tudatlan. Én speciel 42 éves vagyok, mégsem szajkózok olyan hülyeségeket, hogy ellopják a pénzemet.
2017. jan. 3. 18:06
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
Ja, amúgy a megkéred az egyik barátnődet jó ötlet szerintem is, én is nagyon sok embernek rendeltem már dolgokat. De azért a legjobb mégiscsak az lenne, ha elrendeznéd magadnak.
2017. jan. 3. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
33%
csinálj simán paypalt gecc.. megmondod anyádnak hogy utaljon rá 5 ezer forintot és kész.
2017. jan. 3. 18:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Sőt, paypalon van olyan verzió is, hogyha nincs számlád, akkor besattyogsz a megadott bankba, és van a paypalnak egy amolyan "saját" számlaszáma, amire tudsz feltölteni pénzt. Ezzel megkerülhető az egész számlanyitósdi, vagy hogy anyukádnak kelljen utalnia.
2017. jan. 4. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!