Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire fordul elő gyakran...

Mennyire fordul elő gyakran ez más családoknál is?

Figyelt kérdés
Most itt arra gondolok konkrétan, hogy szüleimnek én vagyok az egyetlen gyerekük. Fiú vagyok és mostanában mindig mondogatják, hogy annyira szeretnék tudni, hogy milyen, ha lányuk is lenne. Gyakorlatilag pont emiatt a barátnőmet is családtagként tekintik és így végülis rajta úgymond kiélhetik, hogy ez milyen érzés. Mindezek ellenére annyira szívesen hangoztatják, hogy bárcsak inkább lány lennék és tudom, hogy nem rosszindulatból mondják, de már-már kezd egy kicsit rosszul esni és zavarni.
2017. jan. 3. 00:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%
Lehet most rosszul esik, de örülj, hogy szeretik a barátnődet. Sok helyen nem így megy...
2017. jan. 3. 00:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos van ilyen.

Unokatestvérem lány, az ő szülei pedig mindig is fiút szerettek volna. Az apukája egész gyerekkorában éreztette ezt vele, felnőttkorára sikeresen tönkretette ezzel a személyiségét.

2017. jan. 3. 00:50
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Beszélj a szüleiddel, hogy rosszul esik neked az, hogy a nemeden problémáznak ennyi idő után. Arra pedig vigyázz, nehogy a barátnődre túlságosan rászálljanak, ő nem a saját gyerekük. Bár jó, hogy szeretik, de félő, hogy majd elvárásokkal állnak elő a szüleid vele szemben. Sajnos a férjem is egyke, de ha munka volt, akkor én is anyós gyereke voltam, máskor meg "nem családtag".
2017. jan. 3. 01:08
 4/18 anonim ***** válasza:
48%

Apám azt mondta: Csak akkor mutassam be neki a barátom, ha ő a férjem is lesz.

Ennél szerintem jobb, ha inkább túlzottan szeretik, arról könnyű beszélni, hogy ez neked rosszul esik. Egy ilyen begyepesedett nézetet nem lehet megváltoztatni sajnos...

2017. jan. 3. 01:11
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
vegyél fel női ruhát mű mellett rúzsozd ki magad s állj eléjük
2017. jan. 3. 07:06
 6/18 anonim ***** válasza:
55%
Mondd meg nekik burkoltan, hogy érzéketlen tahók.
2017. jan. 3. 08:48
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez udvariatlan dolog, nem tehetsz róla, hogy fiú vagy, ha egyszer mondanák, kiváncsiak lettek volna milyen a lánygyerek, az belefér, de folyton ezt hangoztatni gáz szerintem.
2017. jan. 3. 09:35
 8/18 anonim ***** válasza:
63%
Ez minden 1000 családban egyszer fordul elő.
2017. jan. 3. 09:54
 9/18 anonim ***** válasza:
96%

Én is egyedüli gyerek vagyok, lány, de soha nem mondtak ilyet a szüleim. Örülnek, hogy az vagyok, aki vagyok, hogy olyan vagyok, amilyen vagyok.

Abban szerintem nincs rossz, hogy ha azt mondják, hogy jó lenne tudni azt is, hogy milyen egy lány.

De az durva, ha azt mondják, hogy bárcsak inkább lány lennél.

2017. jan. 3. 09:58
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezz rá, hogy mivel ábrándítottad ki őket, hogy ennyire sajnálják, hogy nem lány lettél, vagy miért mondanak olyat, hogy lennél inkább lány? Mit várnának tőled, amit fiúként nem nyújtasz?!

Nem is értem, hogy képes egy szülő ilyet a gyerekének mondogatni...

2017. jan. 3. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!