Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anya beszélni...

Mit tegyek, ha anya beszélni akar a barátom szüleivel?

Figyelt kérdés

1 éve lettünk jóban, aztán nyáron pár hétig nem beszéltünk, ősszel újra közelebb kerültem hozzá és együtt vagyunk jelenleg. De anya nem kedveli (azok miatt, amiket mondtam róla, amikor haragudtam rá) és csak azt hallom, hogy ne foglalkozzak vele, ne találkozzunk, dobjam.

Aztán tegnap kiakadt, mert nem mondott el valamit a barátom és ezért rossz kedvem volt... Mondta, hogy elege van belőle és beszélni fog a szüleivel, hogy szálljon le rólam, hagyjon békén.

De könyörgöm, 18 éves vagyok, ő 21.

Nem kell megoldania mindent helyettem és egy évet vártam arra, hogy együtt legyünk. Nem fogok szakítani vele azért, mert anya nem kedveli azáltal, amiket akkor mondtam a barátomról, amikor kb. utáltam.

2016. dec. 31. 10:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%
Anyad csak meg akar ovni attol, hogy egy kispincsikutya labtorlokent hasznaljanak... egy evig varakozol ra, utalod, semmibe vesz nem avat be dolgokba... hat, ez max. egy 18 eves tinilany fejeben idilli kapcsolat a helyi menocsavoval, aki elsos gimis kora ota nedvesiti a bugyijat.
2016. dec. 31. 11:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyád viselkedik normálisan, nem te!

Mondjuk én biztos nem a 21 éves fickó szüleivel beszélnék, hanem a fickóval ülnék le egy komoly beszélgetés erejéig.

(Kivéve, ha a pasid is fogyatékos és gondnokság alatt áll.)

2016. dec. 31. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!