Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy hajléktalan akarok lenni? 19/F
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 14:31
11/38 anonim válasza:
,,Anya, apa elköltözöm. Az utcára. Sziasztok!"
12/38 anonim válasza:
Ez tök jó! xd Szvsz a csávó nagyon unatkozik.
13/38 anonim válasza:
fater csomagold a tetveidet, viszem mindet
14/38 anonim válasza:
Remélem sexuálisan is készen álsz a hideg estékre a helyi erök biztos jól megraknak:-D
15/38 anonim válasza:
Ez őket nem éri meglepetésként, évek óta tudják, hogy ennél többre nem fogod vinni.
16/38 anonim válasza:
zényleg megbasszák a hajléktalanokat? fene a gusztusukat...
17/38 anonim válasza:
nekem ez tényleg uj, én még sose bassztam hajléktalant
19/38 anonim válasza:
Ez a kérdés tavaly legalább 3-4 alkalommal volt itt, de akkor még csak pont a 18. szülinapja előtt állt a kérdező. Na ha az elmúlt 1 évben nem voltál képes megtenni, akkor most nem tudom, mit vársz. De segítek, hogy hogyan mondd el: "anya, apa, nyugodtan adjátok el a házat, vegyetek magatoknak egy kisebbet, a maradékból menjetek egy második nászútra, mert mostantól én az utcán akarok élni."
20/38 anonim válasza:
Szerintem magyarázd el nekik, hogy evolúciós mellékvágány vagy, viszont feltétlenül válassz egy tetszőleges hajléktalant aki beköltözik a helyedre, ha már ennyire nem becsülöd amid van... Tudod sokan kint fáznak ilyenkor, és szeretnének a helyedben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!