Oda kellene adnom így is a gyermeket láthatásra?
Ezt én nem engedném. Csak az apjának, esetleg más általad is ismert rokonakkal engedném, hogy elvigye, akiben maximálisan megbízol. Semmi haver, ismerős. Oldja meg apuka, hogy ő jöjjön érte.
A rugalmas láthatást is beszüntetném ebben a formában. Jöjjön szépen a megállapodás szerint.
Én sem engedném így.
"Gyámügy tud ebben segíteni?"
Nem. max. azt tudják mondani, hogy tartsátok be a végzés szerinti láthatást.
"Nem volt ideje munka melett" ez kifogás nem hiszem el hogy valakinek több évig nincs 1 nap szabadsága.
Kérdező szerintem ha legközelebb valami random ember vagy akár ismerős jön ne add oda és ezt nem azért mondom hogy szemétkedj vele hanem azért mert ez a fiadnak rossz hogy az apja ennyit nem tud megtenni hogy érte megy meg most azért 100 km leutazni egy idegennel a fiadnak nem lehet jò ráadásul ki tudja hogy milyen ember lehet hogy alkoholista vagy 120km/h szeret vezetni. Apának mondd meg hogy ezen tùl csak neki vagy hajlandó odaadni. Nem csodálom hogy a gyerek sírva hívott most az ilyen apa aki nem képes elmenni a gyerekért gondolom hogy mennyit foglalkozhat vele amikor ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!