Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más anyukája is olyan, hogy...

Más anyukája is olyan, hogy nem lehet neki segíteni, de mindig panaszkodik emiatt?

Figyelt kérdés

Tipikus:

- Segíthetek valamit?

- Nem kell, köszi!

10 perc múlva:

- NEKEM SOHA SENKI NEM SEGÍT SEMMIBEN!!

Ezt miért csinálja? Velem is meg apámmal is.. Más anyja is ilyen? De ez miért jó???

2016. dec. 23. 10:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk valahogy így néz ki:

- Segíthetek valamit?

- Nem kell, köszi!

10 perc múlva:

- SEMMIREKELLŐ LUSTA P.CSA VAGY, AKI MÉG ANNYIRA SE KÉPES, HOGY SEGÍTSEN!

2016. dec. 23. 13:41
 12/18 Clay Morrow ***** válasza:
95%
Mindkét szülőm ilyen.
2016. dec. 23. 13:56
 13/18 anonim ***** válasza:
96%
Nekem az apám ilyen. Kimegyek, kocsit szerel. Oda megyek. Segíthetek? Nem. Visszamegyek. 10 perc múlva meg mérgesen bejön, hogy leugasson azzal, hogy sosem segítek neki semmiben.
2016. dec. 23. 14:43
 14/18 anonim ***** válasza:
94%
Jaj az enyém is ilyen !!! :D
2016. dec. 23. 15:03
 15/18 anonim ***** válasza:
94%

thuesday nevű felhasználó válasza:

Persze, legtöbb nõ szeret mártírkodni"

Ja, ezért van tele az emberek szekció önsajnáltató, nyígó kamaszfiúk kérdéseivel "miért nincsen barátnőm".

Hát nálunk is hasonló, bár én mindig eltakarítok, ha otthon tartózkodom és anyum nincsen épp otthon...bátyámból viszont egy lusta, élősködő gyökér lett emiatt (is), aki arra képtelen, hogy kidobjon egy vécégurigát. Bár egy felnőtt férfinek lehetne annyi esze és empátiája, hogy segítsen az anyjának...

2016. dec. 23. 15:03
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
Ja az enyém elvárja a gondolatolvasást, hogy mikor mit kellett volna csinálnom. Ha megkérdezem miben tudok segiteni akkor az a válasz hogy nézzek szét a házban, ami elég tág fogalom. Ha nem azt csináltam meg amit elgondolt de nem mondott ki akkor egy utolsó lusta dög vagyok aki nem segit soha. Ha valamit máshogy csinálok az nem jó, akkor sem ha igen. Már nagyjából megszoktam, nem veszem magamra és ezt meg is mondom. Mondhatja rám ezeket, de én tudom hogy nem igaz. Sok pasi összetenné a kezét ha a csaja harmadát megcsinálná annak, amit én a házban és a körül. Bármit rám lehet bizni de hát mindig valami nem jó :D
2016. dec. 23. 18:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen😂
2016. dec. 23. 22:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Jellemző.

1) "a gyerekem vegye észre magától is, ha kell a segítség!"... nem mindenki gondolatolvasó, és azért kérdezte meg, bmeg

2) az ilyen szeret mártírkodni

2017. nov. 6. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!