Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fogdossa az anyukája mellét?

Fogdossa az anyukája mellét?

Figyelt kérdés

Szerintetek az normális hogy egy 12 éves gyerek fogdossa az anyukája melleit és a fenekét ? Egy ismerősömnek a gyereke mikor nálunk vannak rendszeresen ezt csinálja,de az anyját ez nem zavarja. Mikor rákérdeztem azt mondta annyira szereti a gyerekét hogy bármit megenged neki,őt ez nem zavarja.

Szerintetek ?

2016. nov. 27. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Lényegtelen mit gondolsz te vagy én, a helyzet ez marad és senkinek nincs hozzá semmi köze :)
2016. nov. 27. 11:07
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem normális...
2016. nov. 27. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Mondd meg az ismerősödnek, hogy téged viszont nagyon zavar! Hagyja otthon a a gyerekét, amikor hozzátok jön!
2016. nov. 27. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem? A véleményem az, hogy a barátnőd egy tipikus idióta ma divatos szülőtípus, aki nem tud gyereket nevelni, csak fényesre nyalja a gyerek seggét. Kontroll semmi, korlátok nincsenek, majomszeretet az van, de a gyerek viselkedni nem tud.

Sajnos egyre több ilyen szülő van, nem tehetünk ellene.

2016. nov. 27. 11:23
 5/10 Andi80018 ***** válasza:
94%
Beteg agyú nő és hülyegyereke... Hogy lenne már normális, nem az.
2016. nov. 27. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
15%
Jó az, én már 8 évesen megrépáztam a konnektort meg a guriga karton csövet ilyen egy igazi férfi :D Mondjuk az anyja az nem jó ötlet nincs egy 20 év körüli nővére XD ja az se sokkal jobb. Akkor az oviban fogdosson más csajokat XD
2016. nov. 27. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

1-essel és 4-essel értek egyet. Egyrészt senkinek semmi köze más családok életéhez. Kivéve a gyámügyet.

Másrészt nem lep meg. Manapság szólni sem lehet a gyerekre, nehogy sérüljön az önálló kis lény lelki világa.

2016. nov. 27. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
8%
Én ilyen helyzetben nőttem fel és nagyon jó volt...
2016. nov. 27. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:
5%

Remélem kamu kérdés, egy normális 12 éves már fullos nőkről (és/vagy férfiakról) fantáziál, emellett én ennyi idősen napi 2-szer vertem ki.

Szerintem már nem az anyjaként gondol az ismerősödre...

2016. nov. 27. 17:41
 10/10 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom, hogy pont ennyire lennétek "elnézőek" akkor is, ha egy 12 éves lány markolászná az apjának a répáját?!!

Ez egy pedofíl nő, és akinek ez normális, az szintén beteg!!

2016. nov. 27. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!