Fogdossa az anyukája mellét?
Szerintetek az normális hogy egy 12 éves gyerek fogdossa az anyukája melleit és a fenekét ? Egy ismerősömnek a gyereke mikor nálunk vannak rendszeresen ezt csinálja,de az anyját ez nem zavarja. Mikor rákérdeztem azt mondta annyira szereti a gyerekét hogy bármit megenged neki,őt ez nem zavarja.
Szerintetek ?
Szerintem? A véleményem az, hogy a barátnőd egy tipikus idióta ma divatos szülőtípus, aki nem tud gyereket nevelni, csak fényesre nyalja a gyerek seggét. Kontroll semmi, korlátok nincsenek, majomszeretet az van, de a gyerek viselkedni nem tud.
Sajnos egyre több ilyen szülő van, nem tehetünk ellene.
1-essel és 4-essel értek egyet. Egyrészt senkinek semmi köze más családok életéhez. Kivéve a gyámügyet.
Másrészt nem lep meg. Manapság szólni sem lehet a gyerekre, nehogy sérüljön az önálló kis lény lelki világa.
Remélem kamu kérdés, egy normális 12 éves már fullos nőkről (és/vagy férfiakról) fantáziál, emellett én ennyi idősen napi 2-szer vertem ki.
Szerintem már nem az anyjaként gondol az ismerősödre...
Gondolom, hogy pont ennyire lennétek "elnézőek" akkor is, ha egy 12 éves lány markolászná az apjának a répáját?!!
Ez egy pedofíl nő, és akinek ez normális, az szintén beteg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!