Lehetne bármit csinálni apámmal, hogy ne üvöltesse a tévét egész nap?
Amint hazaér, első dolga, hogy benyomja a tévét. (Szó szerint az első, utána köszön nekünk, meg utána veszi le a cipőjét-kabátját)... onnantól éjjel 1-ig ordít, majd utána bemegy a hálószobába, akkor az ottani tévé üvölt olyan 3-ig.
A legjobb, hogy nem is nézi. Most is pl a tévé ordít, és próbáltam olvasni, de nem tudtam... közben meg hol kimegy az udvarra, hol számítógépén játszik, szóval nem nézi, csak kell neki a háttérzaj. De nagyon hangos!
Beszélni próbáltunk már vele. Meg se hallja. Határozottabban is rászóltunk, akkor kiabál. Kikapcsoltuk/lenémítottuk a tévét, akkor is kiabál. Kapott hozzá fejhallgatót, de nem használja, mert abban "hülyén néz ki"
De nem lehet tőle csinálni semmit! Ha mást néznék a szobámban, akkor nem tudok, mert behallatszik. Olvasni/tanulni esélytelen.
Lehetne vele valamit csinálni??? Neki ez miért jó hogy nem is nézi de üvölt egész nap??
szerintem az itteni válaszadók jót akarnak, amikor azt mondják, hogy kapcsold ki minden egyes alkalommal, de sajnos tényleg nem tudja senki, milyen ez, ha nem tapasztaltad.
Én kisbabakoromtól fogva ebben nőttem fel. Egybenyitható volt a szobám a nagyszobával, az ajtót kinyitották, sőt elé is tettek egy szekrényt hogy ne legyen zárható, majd éjjelig ment a TV állati hangosan. És ha be akartam csukni az ajtót, hülyének néztek. Itt nem csak arról van szó, hogy hangos a cucc, és ki kell kapcsolni, hanem hogy az illető elkezd majd vele problémázni ha meg akarod védeni magad.
Pedig muszáj. Mert az életed múlik rajta. Én még ált. isk. 8-ban is tűrtem a tv-t, azt tudtam, amit órákon megjegyeztem, és 3-as tanuló voltam, mert otthon semmi nem ment a fejembe - nem csoda. Elképzelem, milyen jövő állhatott volna előttem kicsit jobb jegyekkel.
AMikor tanultam, a wc-ben tanultam, mert jutott el a legkevésbé a hang.
Állj ki magadért! NE hagyd magad, muszáj! Ez elhanyagolás, és ezt egyik gyerek sem érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!