Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem értik meg, hogy nem...

Miért nem értik meg, hogy nem akarok bérházi lakást venni?

Figyelt kérdés

Szóval nem igazán segítenék a vásárlást anyagilag(vagyis nem volt erről szó). Vettem autót, összetörtem sajnos ez van. Hitel volt az autón,ki kell váltani drágább hitelre. Bár a drágább hitel kb ugyanaz mintha járnék az autóval (biztositás szerviz adó tankolás). De ez annyira nem lényeges. Csak most merült fel a vita téma. Hogy amikor autót vettem akkor inkább vettem volna lakást, milyen jó lenne. Mondtam,hogy én bérházba nem megyek. Amiért nem: ők küldtek mindig falura nyaralni ők erőltették a kertészkedést , szóval eléggé nem bérházinak neveltek.

Másik dolog ha nem nagyváros felkapott kertvárosában,hanem agglomerációban veszek házat nem sokkal drágább mint egy normális bérházi lakás. Érv bérházit el lehet adni, nekem ellen érvem el de mikor mennyiért azt is fel kell újítani albérlők meg vagy bejönnek vagy nem. Egyelöre ennyit kommentjeimet figyeljétek.

2016. dec. 21. 19:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%

Mi az hogy "bérházi" ?

Az albérlők házáról beszélünk?

2016. dec. 22. 09:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Na, a válaszaid fényében azt kell mondanom, hogy értelmetlen a vita. A saját pénzed, arra költöd, amire akarod.
2016. dec. 22. 09:26
 13/20 A kérdező kommentje:
10es alapvetően igazad van. Jól megfogalmaztad. Nos a baleset utàn 1hónapja itthon vagyok....Gondolom azt untàk meg. Egész vita ott indúlt, hogy a roncsért milyen keveset adnak és 3-5 évig nem tudok majd venni lakàst.
2016. dec. 22. 10:56
 14/20 anonim ***** válasza:

De a te fogalmazásodban mi az a bérházi lakás? Mert ha lakást bérelsz, akkor az albérlet. Ha meg veszel, az a sajátod, tehát nem bérelt.

Ha családi ház felé húz a szíved, vegyél azt. Bár alapvetően kár erről vitázni, mert ahogy látom, jó darabig egy filléred nem lesz.

2016. dec. 22. 11:05
 15/20 anonim ***** válasza:

Valamilyen szinten igazuk van, tényleg nem tudsz bánni a pénzzel.

Viszont a te dolgod,gondolom felnőtt vagy. Én nem szólnék bele.

Egyébként az a része jogos,hogy nem panelba akarsz menni,amikor kb ugyannyiért kapnál kertes házat is.

2016. dec. 22. 12:15
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem lessz /nem tudok bànni a pénzzel.. Fundamentàm szerintem nem ezt bizonyitja 1jó év még.
2016. dec. 22. 12:45
 17/20 A kérdező kommentje:
Bérház panelház vagy téglaház ami több emeletes és lakásokból áll a lakás és ház közti különbség remélem mindenkinek megy. :)
2017. máj. 14. 18:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Bérház panelház vagy téglaház ami több emeletes és lakásokból áll a lakás és ház közti különbség remélem mindenkinek megy"

A lakás és a ház közti különbség mindenkinek megy.

Neked nem megy a bérház és a társasház közti különbség, ami pedig rohadtul nem mindegy.

Bérház = a benne levő lakások nem magántulajdonok, rendszerint önkormányzati tulajdonban vannak, csak bérelni lehet

Társasház = magántulajdonú lakások összessége

Panelház vagy téglaház = hogy jön a tulajdonviszonyokhoz, hogy miből épült az ingatlan?

Te beszélsz bérházról és utána csodálkozol, ha valaki azt hiszi bérelni akarsz?

2017. máj. 14. 19:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy mit NEM TUDSZ venni?

Mert olvasom, hogy el vagy adósodva.

Gondolom azóta sem nyerted meg az ötöst.

2017. máj. 14. 19:07
 20/20 anonim válasza:
úristen. a fundamentád nem bizonyítja, hogy tudsz bánni a pénzel. Az bizonyítja, hogy nem tudsz bánni a pénzel, hogy használt autót veszel hitelre és ráadásul úgy, hogy az értéke bőven meghaladja azt amit te könnyen állni tudsz. Aki úgy vesz használtkocsit hitelre, hogy az nem a munkájához kell az nem tud bánni a pénzel, maximum csak ő hiszi azt.
2017. jún. 9. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!