Nem akarok menni edzésre, de anya rám erőlteti!?
Már több mint 5 éve járok úszóedzésekre,és most másfél hetet betegeskedtem,hánytam,szédültem,tényleg elég rosszul voltam,ezért ugye az idő alatt nem voltam edzésen,és tegnap gyógyultam meg úgy igazán,viszont tegnap megjött,és mindig átázok edzéseken,plusz elve is nagyon görcsöl a hasam olyankor,és megmondtam anyának,hogy én így nem fogok/akarok edzésre menni,de csak erőlteti,például ma azt mondta,hogy bármi történjen is holnap ő elvisz engem edzésre,és nem lesz apelláta.
Valaki tud valami nagyon nyomós indokot,hogy miért nem megyek edzésre,mert anyánál az,hogy fáj a fejem,édeskevés!?
Na, meg egy anyuka aki uszobajnokot akar nevelni a gyerekbol, ha torik, ha szakad.
Mondd meg neki hogy nem mesz es kesz.
Szia!
Komolyan mondom hívd ide édesanyádat, ültesd le, higgadtan és magyarázd el neki.
Nézd anya, az a helyzet, hogy megjött, görcsöl a hasam és dől belőlem a vér, nem szeretnék így edzésre menni, míg erre nincs rendes megoldás! - mert ez nekem nagyon kellemetlen és ciki is, hogy nyomot hagyok magam után a medencében!
Ennyit mondj neki.
Amúgy meg szerettel üzenem, kamasz koromban nekem is sokkal erősebb volt a vérzésem, sok edzésen átáztam meg kirándulásokon is. Nekem is anyukám erőltette, hogy de menjél menjél, nekem meg elegem lett, mondtam, hogy engem nem fog lejáratni. Holott tudta jól milyen az erős vérzés, neki is az volt.
20 éves koromra állt be elviselhető mennyiségűre!! Kamaszoknál köztudottan gyakran fordul elő, hogy erősebb a vérzésük, mint a felnőtteknek.
Mond, hogy a sportot ilyenkor sem hagynád ki, de inkább edzőtermet választanál ezeken a napokon.
Ha meg az úszókkal jön, így meg úgy... elárulom, hogy fogamzásgátlót szed nagy részük, minimális vérzés van olyankor. ( most már én is azt szedek)
Ne hagyd magad ez nem ciki! Ezt meg KELL beszélni!
Ezt mutasd meg anyukádnak amit írtam.
Ui. Kedves anyuka, ha van Önben annyi női együttérzés nem küldi el a kislányát átázni a medencébe! Engem is elküldött az anyukám, a mai napig haragszom érte, az én gyerekem ezt már biztos nem kell, hogy elszenvedje!
Tisztelettel és baráti üdvözlettel,
K.K Mária 26 N
Szerintem próbáld meg megkérni anyukádat hogy úszás helyett más edzésre mennyél (olyanra amit te szivesen csinálsz)
Ha ebbe nem megy bele akkor meg beszélj az apukáddal és kérd meg őt hogy beszéljen anyukáddal hogy te nem akarsz úszni hanem pl: karatézni,focizni,kosarazni stb (az a lényeg hogy azt csináld amit szeretsz csinálni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!