Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok menni edzésre, de...

Nem akarok menni edzésre, de anya rám erőlteti!?

Figyelt kérdés

Már több mint 5 éve járok úszóedzésekre,és most másfél hetet betegeskedtem,hánytam,szédültem,tényleg elég rosszul voltam,ezért ugye az idő alatt nem voltam edzésen,és tegnap gyógyultam meg úgy igazán,viszont tegnap megjött,és mindig átázok edzéseken,plusz elve is nagyon görcsöl a hasam olyankor,és megmondtam anyának,hogy én így nem fogok/akarok edzésre menni,de csak erőlteti,például ma azt mondta,hogy bármi történjen is holnap ő elvisz engem edzésre,és nem lesz apelláta.

Valaki tud valami nagyon nyomós indokot,hogy miért nem megyek edzésre,mert anyánál az,hogy fáj a fejem,édeskevés!?

2016. nov. 16. 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Na, meg egy anyuka aki uszobajnokot akar nevelni a gyerekbol, ha torik, ha szakad.

Mondd meg neki hogy nem mesz es kesz.

2016. nov. 16. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Mi van gyerekek, kifogytatok a témából? Kezdenek ugyanazok a kérdések és problémák ismétlődni. Enni kapsz azért?
2016. nov. 16. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Hány éves vagy? Szerintem menj el egy nőgyőgyászhoz anyuddal, meséljétek el neki a problémát és hát kötve hiszem, hogy ne mondaná azt, hogy ne menj olyankor úszni, legalábbis szerintem nem tanácsolná az úszást az tuti. Van szárazföldi edzésetek is? Ha igen, akkor mi lenne ha azon részt vennél, de a vízbe nem mennél be?
2016. nov. 16. 16:56
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Én ebben az esetben azt csinálnám, hogy elmennék az uszodába, aztán amíg tart az edzés, innék pár sört a büfében.
2016. nov. 16. 17:29
 5/10 anonim válasza:
12%
Áldozatot kell hozni... Törd el valamidet!
2016. nov. 16. 17:31
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Nos, én nem mennék be a vízbe s ha valaki beerőltet, nem tempózom... Rossz anyag vagyok, ha erőltetésről van szó, persze engem egy szabadabb gyermekkor edzett, de szerintem személyiségvonás is. A macskák is ilyenek, ha pórázt kötsz rájuk, a legtöbb lefekszik és maximum vonszolni lehet. Jobb ötletem nincs, csak felfogja egyszer a felnőtt is, hogy ez nem fog menni. Persze kockázatos, lehet, hogy dühös lesz, üvölt, büntet, ésatöbbi, de ha NAGYON nem akarok valamit, akkor ne erőltessenek már rá.
2016. nov. 16. 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Komolyan mondom hívd ide édesanyádat, ültesd le, higgadtan és magyarázd el neki.

Nézd anya, az a helyzet, hogy megjött, görcsöl a hasam és dől belőlem a vér, nem szeretnék így edzésre menni, míg erre nincs rendes megoldás! - mert ez nekem nagyon kellemetlen és ciki is, hogy nyomot hagyok magam után a medencében!

Ennyit mondj neki.

Amúgy meg szerettel üzenem, kamasz koromban nekem is sokkal erősebb volt a vérzésem, sok edzésen átáztam meg kirándulásokon is. Nekem is anyukám erőltette, hogy de menjél menjél, nekem meg elegem lett, mondtam, hogy engem nem fog lejáratni. Holott tudta jól milyen az erős vérzés, neki is az volt.

20 éves koromra állt be elviselhető mennyiségűre!! Kamaszoknál köztudottan gyakran fordul elő, hogy erősebb a vérzésük, mint a felnőtteknek.

Mond, hogy a sportot ilyenkor sem hagynád ki, de inkább edzőtermet választanál ezeken a napokon.

Ha meg az úszókkal jön, így meg úgy... elárulom, hogy fogamzásgátlót szed nagy részük, minimális vérzés van olyankor. ( most már én is azt szedek)

Ne hagyd magad ez nem ciki! Ezt meg KELL beszélni!

Ezt mutasd meg anyukádnak amit írtam.

Ui. Kedves anyuka, ha van Önben annyi női együttérzés nem küldi el a kislányát átázni a medencébe! Engem is elküldött az anyukám, a mai napig haragszom érte, az én gyerekem ezt már biztos nem kell, hogy elszenvedje!

Tisztelettel és baráti üdvözlettel,

K.K Mária 26 N

2016. nov. 16. 18:44
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem kéne eröltetnie.
2016. nov. 16. 19:03
 9/10 anonim válasza:
100%

Szerintem próbáld meg megkérni anyukádat hogy úszás helyett más edzésre mennyél (olyanra amit te szivesen csinálsz)

Ha ebbe nem megy bele akkor meg beszélj az apukáddal és kérd meg őt hogy beszéljen anyukáddal hogy te nem akarsz úszni hanem pl: karatézni,focizni,kosarazni stb (az a lényeg hogy azt csináld amit szeretsz csinálni!)

2016. nov. 16. 19:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem az úszással van a gondom,imádok úszni járni,hanem azzal,hogy nem szeretnék olyankor edzésre menni,mikor éppen megvan,mert olyankor elve se tudok úgy teljesíteni,meg nagyon görcsöl a hasam.
2016. nov. 16. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!