Anya miért ilyen gyenge? Ennek mi értelme van? Jogos, hogy így nem akarok hazamenni?
Tudja, hogy a nevelőapám megcsalta és a mai napig teszi. Ezért folytonosak a veszekedések, ordítások, ha éppen nem a pénzen folyik a vita (a nevelőapám vagyonokat keres, de semmit nem ad haza, magára költi az egészet).
Augusztusban Pestre költöztem és sokkal jobban szeretek itt lenni, mert nyugi van, senki nem kiabál. Ráadásul a mostohatestvéremet folyton hívta hozzánk az apja. Ez nem gond, mert az egyik legjobb barátnőm a lány, viszont ha nálunk volt, hozzám jött, szóval velem beszélgetett, engem hívott ide-oda, de nekem meg tanulni is kell azért... És én emiatt direkt külön találkoztam mindig a barátnőimmel/barátaimmal, hogy legyen rájuk is időm, de tanulni is tudjak. Mikor ezt mondtam a nevelőapámnak, kitalálta, hogy én nem szeretem a mostohatestvéremet és el akarom tőle szakítani. Pedig csak annyit kértem, hogy ne mondja már neki, hogy aludjon itt hétvégén, hogyha én hétfőn 2 zh-t írok.
Szóval úgy oldottam meg, hogy inkább nem megyek haza, hanem maradok a lakásban Pesten akkor is, ha nincs sulim. De anya nem érti és mondogatja, hogy menjek már haza, olyan régen látott. De elegem van, hogy ilyen gyenge. Folyton válással fenyegetőzik, aztán ugyanúgy marad minden a régiben. Akkor fogadja el, hogy a férje folyton megcsalja (és még le is bukik), mert annak sincs értelme, hogy megy az ordítozás és a fenyegetőzés, de aztán semmit nem tesz...
Nem akartam részletezni, de oké:
Ő 21 éves, én 18 vagyok. Nem tanul, nem dolgozik, 2 egyetemet hagyott ott az utóbbi években.
Az apját nem szereti, sosem keresi, csak ha kell neki valami, de akkor napjában 5x is. Máskor engem hív fel anya férje, hogy nem tudom-e, mi van a lányával, mert neki nem veszi fel a telefont, de tudja, hogy velem egész nap beszél (iMessage-n). A nevelőapám kihasználja, hogy velem jóban van a lánya, mert mindig akkor hívja, ha én is otthon vagyok, mivel a lány csak akkor megy oda, vagy megy bárhová, ha én is megyek.
Az ottalvás annyi, hogy velem pletykálkodik, kaját rendelünk, filmezünk, vagy elmegyünk valamerre és utána velem alszik. Szóval igazából az apjával addig van, amíg elhozza hozzánk.
Tehát igen, azért ne aludjon nálam, mert muszáj tanulnom, éjszakába nyúlóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!