Nektek nem szoktak ilyesmit csinálni?
Mindig, ha alszom, anyum bejön a szobámba és 100%,, hogy valamit átrendez, vagy kivisz, vagy behoz. Engem kezd nagyon zavarni. Felkelek, és tudom, hogy volt bent. Mondjuk ma épp a netet kapcsolta ki, tegnap a zoknimat vitte ki, a papucsomat igazította meg, táskámat tette el. Szóval mindegy, mindig csinál valamit, és ez zavar. 20 éves vagyok, és nem szeretem, ha bejárkálnak a szobámba miközben alszom, vagy amikor nem vagyok itt (mert akkor méginkább rendezget), nem szeretem, ha a dolgaimhoz nyúlnak, és legutolsó sorban utálom, hogy én is el tudom ezt intézni, nem vagyok már gyerek.
Nálatok is ezt csinálják?
Sajnos ez nehéz ügy. Megbeszélni nem nagyon lehet az ilyesmit. Talán az ajtó kulcsra zárása megoldást jelenthetne, de sajnos nem hosszútávon. Nem ismerem a szülődet, de ismertem egy lány, akinek az anyja pontosan ezt csinálta. Amikor bezárta az ajtaját, az anyja lecserélte a zárat.
Az ilyet úgy nevezik hogy kényszerbetegség. Gyógyszeres vagy pszichoterápiás kezeléssel lehet orvosolni, de javaslom, hogy mindenképpen keress fel egy megfelelő szakembert. Mindkettőtök érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!