Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek nem szoktak ilyesmit...

Nektek nem szoktak ilyesmit csinálni?

Figyelt kérdés

Mindig, ha alszom, anyum bejön a szobámba és 100%,, hogy valamit átrendez, vagy kivisz, vagy behoz. Engem kezd nagyon zavarni. Felkelek, és tudom, hogy volt bent. Mondjuk ma épp a netet kapcsolta ki, tegnap a zoknimat vitte ki, a papucsomat igazította meg, táskámat tette el. Szóval mindegy, mindig csinál valamit, és ez zavar. 20 éves vagyok, és nem szeretem, ha bejárkálnak a szobámba miközben alszom, vagy amikor nem vagyok itt (mert akkor méginkább rendezget), nem szeretem, ha a dolgaimhoz nyúlnak, és legutolsó sorban utálom, hogy én is el tudom ezt intézni, nem vagyok már gyerek.

Nálatok is ezt csinálják?

2016. dec. 20. 15:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos ez nehéz ügy. Megbeszélni nem nagyon lehet az ilyesmit. Talán az ajtó kulcsra zárása megoldást jelenthetne, de sajnos nem hosszútávon. Nem ismerem a szülődet, de ismertem egy lány, akinek az anyja pontosan ezt csinálta. Amikor bezárta az ajtaját, az anyja lecserélte a zárat.

Az ilyet úgy nevezik hogy kényszerbetegség. Gyógyszeres vagy pszichoterápiás kezeléssel lehet orvosolni, de javaslom, hogy mindenképpen keress fel egy megfelelő szakembert. Mindkettőtök érdekében.

2016. dec. 21. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!