Nektek nem szoktak ilyesmit csinálni?
Mindig, ha alszom, anyum bejön a szobámba és 100%,, hogy valamit átrendez, vagy kivisz, vagy behoz. Engem kezd nagyon zavarni. Felkelek, és tudom, hogy volt bent. Mondjuk ma épp a netet kapcsolta ki, tegnap a zoknimat vitte ki, a papucsomat igazította meg, táskámat tette el. Szóval mindegy, mindig csinál valamit, és ez zavar. 20 éves vagyok, és nem szeretem, ha bejárkálnak a szobámba miközben alszom, vagy amikor nem vagyok itt (mert akkor méginkább rendezget), nem szeretem, ha a dolgaimhoz nyúlnak, és legutolsó sorban utálom, hogy én is el tudom ezt intézni, nem vagyok már gyerek.
Nálatok is ezt csinálják?
Nálam is ez volt,de mára már megtanulta a család, hogyha alszok es basztatnak akkor k.r.a ideges leszek és akkor nem járnak jól.:D
Az én szobámba is pakolásznak ha kicsit szanaszét hagyom pl a rajzlapjaim vagy a füzeteim, és utálom ha összepakolják meg elrontják a sorrendet.
Na meg amúgy is utálom,ha bejönnek a szobámba.:D
21/L
Beszélj vele. Valóban bunkóság,hogy kérdés nélkül bejárkál hozzád.
Mondd el neki ahogy ide írtad,hogy nagyon idegesít,hogy mindig rendezkedik, nem vagy már gyerek,te is meg tudod csinálni, ne pakolásszon a szobádban.
hirtelen riadj fel es kezdj el sikitozni hogy "Mit csinalsz a szobamban, menj innen!". De komolyan es nagy hangerovel.
Utana mondd hogy bocs, felalomban voltam.
Ezt folytasd addig amig meg nem unja a bejarkalast.
Az mondjuk erdekes lakas lehet ahol nincs egy szoban ajto.
Nagyon ismerős, szerintem szinte minden anya hajalmos erre, ám nem tartom egészségesnek és esztétikusnak, amikor valaki a más dolgához nyúl.
Az meg, hogy az ő lakása de te élsz benne...Hát ki lakjon ott, ha nem a gyereke? A szomszéd?
Én a helyedben közvetlen az ajtó elé tennék valamit, hogy amikor belép, akkor nekimenjen (nem úgy, hogy fájjon neki, dehogy), csak ezzel felriasztva téged, aki rászólhatsz.
Ha pedig a rászólás nem segít, akkor sajnálom, de 20 éves vagy: szedd össze a feneked és költözz külön albérletbe. Akár egy lyukba.
Ha tényleg zavar, találsz megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!