Ilyesmit hogy tudnék csinálni?
Milyen program szükséges hozzá?
Ha van videó arról, hogy hogy kell ilyet csinálni, akkor azt is küldjetek kérlek.
Legegyszerűbben talán PhotoScape-pel: A nagy képet négyzetekre darabolva elmented, a kicsiket négyzet alakúra vágod, és bepakolod őket egy rácsba. Ezután a kép alján megnöveled a területet, és ráteszed a feliratokat. Az egész gyakorlatilag menüpontok kiválasztásával intézhető.
Egyébként, amikor a négyzet formájú elemek már megvannak, én kényelmesebbnek találnám Inkscape importálni őket, és ott folytatni a szerkesztést (voltaképpen az egész megoldható lenne Inkscape-ben, csak nem olyan kényelmesen).
A lényeg, hogy szánj egy kis időt a programok megismerésére, akkor könnyen megtalálod a módszert.
Én már maradok az Inkscape-nél, ha már ajánlgattam. És persze az efféle Ginsberg-antológiának való könyvborítók helyett a magyar klasszikusoknál -- SimkoL bezzeg tanulhatott volna tőlem illemet, ha a visszahúzódó ibolyalelkem útját nem állja annak, hogy közvetlenül a tegnap esti megalkotása után publikáljam ezt az ábrát:
Egyszóval: Ki van próbálva, minden klappol, nem beszéltem hülyeséget föntebb. Köszönöm, Inkscape!
SimkoL, tudod, milyen esendően kíváncsi természet vagyok, te meg közismerten jó szándékú, aranyszívű csóka, szóval írtad ezt a... ehe, na, léccilécci...
Hát én akkor már meg sem mutatom amit én írtam :( [link]
Kicsit másképpen működik, lehet kicsinyíteni, nagyítani, átszinezni, minden irányba mozgatni a képeket, nem kell előre szétvágni. Az aljára még egy pár soros szövegszerkesztő is került.
Sajnos még egy kicsit szépítgetni kell, csak nincs sok időm rá.
Cuki! (füttyentés)
A programod is jópofa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!