Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Benyújthatja -e a szülő és...

Benyújthatja -e a szülő és egyéb rokonság az igényét egy unokára?

Figyelt kérdés
Csak a véleményekre vagyok kíváncsi, 26 évesen párkapcsolat nélkül vagyok és voltam mindig is, ennek ellenére a szülőktől, nagyszülőktől jön az igény, a cseszekedés arra, hogy milyen jó lenne egy unoka, és bezzeg x-nek már van...

2016. dec. 19. 22:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15%
Meséld el nekik részletesen, hogy milyenek a mai nők, mennyire nem olyanok, mint amilyenek az ő idejükben voltak, milyen egy karrierista, feminista, öntudatos mai nő, hogy a nők 99%-a úgy házasodik, hogy jól tudjon elválni, meg hogy semmi biztosítékod, hogy ha meglesz az unoka, akkor nem lép le vele az anyja úgy, hogy utána te csak a tartásdíjat fizetheted, hiába tettél meg mindent, ami egy normális apától elvárható.
2016. dec. 20. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Majd nézzék meg Bezzeg X-et pár év múlva, mije marad válás után, és hogy mennyit láthatja a nagymama a gyereket.
2016. dec. 20. 20:49
 13/17 anonim ***** válasza:
e z e g y k u r v a v i l á g . . .
2017. márc. 9. 13:14
 14/17 anonim válasza:

Félnek a család tovább élésének hiányától is, meg jobb nagyszűlőnek lenni mint szűlőnek.

Érthető, de érezhetően zavaró elvárás.

2018. szept. 21. 00:11
 15/17 anonim válasza:
Magyarországon szűlettet lányokat az új világ sokal jobban összezavarta és megkavarta a mentalításukat is.
2018. szept. 21. 00:14
 16/17 anonim válasza:
Jó nem jobban mint a svédekét.
2018. szept. 21. 00:15
 17/17 anonim válasza:
Amúgy 26 évesen családót alapítani, ma olyan mint a szűleid korában középiskolásként.
2018. szept. 21. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!