Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám megsértődött, mert...

Az anyám megsértődött, mert nem mondtuk el, hogy terhes vagyok. Mit csináljak, hogy megbékéljen? Jobb ilyenkor hagyni?

Figyelt kérdés

Eredetileg Karácsonykor akartuk elmondani, de aztán kiderült, hogy a barátom szülei elutaznak, a nagyszüleim is csak Szentestén lesznek a városban. Múlt héten lettem 21 és a "szülihetemet" egy családi ebéd zárta, ahol elmondtuk, hogy babánk lesz (14 hetes vagyok, de nem igazán látszik még a hasam).

Mindenki örült, anyukám is, de aztán elmondta, hogy nagyon rosszul esik neki, hogy én ezt hetek óta titkolom előtte, és nem is tudja, mit gondoljon, hogy ezt bűntudat nélkül elhallgattam...

2016. dec. 19. 09:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

14-re:

"a szülőknek hamarabb szokták elmondani.A nagyobb rokonságnak meg csak 12-14 hét után"

Ühüm....

A szülőknek hamarabb meg szokták mondani, a nagyobb rokonság meg azonnal megtudja tőlük. Ez a mi tapasztalatunk. :DDDD

Feleségemnek is voltak az első trimeszterben kisebb problémái (azóta szerencsére rendeződtek), amikor egy rendezvényen véletlenül összetalálkoztunk második unokatestvéremmel és feleségével, akik fülig érő szájjal gratuláltak, hogy hallották a nagy hírt. Feleségem talán életében egyszer látta őket, a lakodalmunkra sem hívtuk őket. Hááát, nem örült a feleségem, hogy már ők is tudnak róla...

Szóval én nagyon is megértem a kérdezőt és mindenki mást, aki kivár a szülők felé is.

Kérdező! Egy a fontos! Tudd, hogy semmi rosszat nem tettél. Bűntudatod ne legyen, anyukádat ne békítsd. Foglalkozz a közelgő karácsonnyal, meg a születendő babáddal!

2016. dec. 20. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!