Ti hogy dolgoztátok fel, hogy örökre otthon fogtok lakni?
De nem csak az egyetem létezik e földkerekségen, mint egyedüli opció.
Százmillió tanfolyam, továbbképzés is van, amire lehet jelentkezni.
Ilyen a természetes kiválasztódás és ez jól van így.
Minden okos emberre kell hogy jusson száz egyszerű, különben mindenkinek derogálna gyárakban, a mezőgazdaságban és kiszolgálóként dolgozni.
Azokon a helyeken elég az alapintelligencia, nem várnak el nagy dolgokat, csak a betanított munkát végezd el. Ugyanúgy az élet fontos részei, de cserébe le kell mondaniuk olyasmiről, ami a tehetséges és okos embereknek megadatott, pl saját ingatlan és jólét. Nem is lenne igazságos ha valaki egyszerű munkával annyit kereshetne, amennyit egy bonyolult és felelősségteljes munkakörben az ember kap, sokszor élethosszig tartó önképzés mellett.
Az élet nem igazságos. Van aki nem születik szépnek, van aki nem okos, másnak pedig minden megadatott.
Abból kell építkezni, ami van. Aki nem fogadja el a sorsát és mindig olyasmire vágyik amire nincs lehetősége, az sosem lesz boldog.
Ha nem vagy szép akkor ne modellekről álmodozz, hanem add le az igényeket és hasonló kvalitású embereket keress. Fel kell ébredni végre.
Második válaszoló vagyok.
Én is csak egy szakmát tanultam érettségi után, turisztikai szervező-értékesítő és szállodai recepciós lettem. Suli után elkezdtem beadni az önéletrajzomat több szállodába. Másnap hívtak az egyikből, fel is vettek, lassan fél éve dolgozok ott nagyjából havi 100.000 Ft-ért. Emellett kapok Erzsébet utalványt és fizetik a bérletemet.
Én is falusi vagyok, tehát a munkahelyemre, ami a városban van, busszal járok minden nap.
Párom 16 éves korom óta van, lassan 4 éve. És nem amiatt szeretett belém, mert kimondottan szép vagyok, hanem mert nagyon tetszett neki, hogy mindenről van véleményem, és jó a humorom. Persze, nem mondom magamat csúnyának, de fogszabályzóm volt, amikor megismertük egymást. Most 20 évesen próbálok csinosan öltözni (a szállodába kell is), ápolt a külsőm is. Minden csak felfogás és elhatározás kérdése. Ha szar a munka, tegyél érte, hogy jobb legyen. Ha kevesled a pénzt, keress másik munkát, vagy tanulj másik szakmát. Nem kell itt ragadni fiatalon.
20L
Mi a szakmád, te gyerek? Ha már van, akkor miért betanított munkát végzel? Jó vagy a szakmádban? Akkor hajrá, keress munkát! Ha nem, akkor tanulj másik szakmát!
Nekem általánosban volt két osztálytársam, egyikük fiú, másikuk lány. Mindkettő tényleg kimondottan csúnyácska volt, a fiú még butus is, vagy inkább csak nagyon félresiklott az alsós oktatása, egyszerűen nem tanult meg rendesen olvasni, ami mindennek az alapja lenne ugye.
Most volt a 20 éves osztálytalálkozónk. Mindketten házasok már évek óta, mindkettő dolgozik, a lány orvos lett, a fiú vállalkozó, klímaszerelő, igen jól keres. Pedig ugye, mint mondtam, nem az eszéről volt híres.
Sikeres, boldog emberek mindketten, még ha nem is túl előnyös külsejűek. Tudod miért? Mert egyikük sem volt soha ilyen negatív, mint amit te itt most előadtál. Mindketten végtelenül pozitív személyiséggel rendelkeznek, barátságosak, nyitottak, vidámak. Gondolom a házastársaik is emiatt szeretik őket, nem a nemlétező modellkülsejük miatt.
Tobb embert ismerek aki tenyleg ronda, megis van baratnoje vagy epp csaladja. Szoval eloszor a fejedben kellene rendet rakni.
Plusz kepzeld, nekem nemhogy diploma, de meg erttsegim sincs. Megis be tudok jarni jol fizeto meloba sajat penzen falurol, sajat lakasbol. Csak akarni kell.
1. Keress pár hasonlóan ronda, rosszul kereső csávót
2. Béreljetek egy lakást, felosztva a lakbér/rezsi nem sok
3. Barátkozzatok össze
4. Éljetek boldogan, bulizzatok agglegényként és örüljetek hogy nem kell a nők miatt stresszelni
5. ???
6. Profit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!