Anyám azt várja tőlem hogy gold digger legyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem tudtam mire vélni ezt a kijelentését.. Másnak is van ilyen kedves drága anyja? A minap beszélgettünk, és megemlítettem hogy az egyik barátnőm igencsak tudja hova tegye a seggét, mert mindig valahogy annyira szerelmes lesz egy olyan férfiba akiről tudom hogy nem is az esete, vagy hozzá se szólna egy ilyenhez, aztán később mindig kiderül hogy az illető kőgazdag... Egy ilyen miatt dobta a 4 éves kapcsolatát mert hát a párja nem halmozta el minden szarral mert nem tehette meg.. És csak ahogy ezt elmeséltem anyámnak rendesen nekem esett, hogy bezzeg neki van esze. ő legalább jól fog élni, követhetném a példáját. Aztán elkezdte szidni a páromat h mert bezzeg mellette majd hajléktalan leszek miért nem szakítok már vele és keresek valami pénzes palit.. ( több mint 3 éve együtt vagyunk egyébként, és párom most is külföldön dolgozik, szóval nem egy földönfutó)2016. dec. 10. 19:48
21/23 anonim válasza:
"És még azt hazudják magyar nők/lány, nem számít nekik mennyi pénze van a férfinak. Szánalmasok vagyok!"
Tyű, találtál a gyakorikérdéseken egy kérdezőt, aki ismer egy pénzéhes lányt, ez már igazán tömegjelenség :D Jó érzés, ugye, hogy végre valami halványan alátámasztja a régóta dédelgetett elméleted, miszerint MINDEN lány pénzéhes és CSAK ezért nem kellesz nekik :D
22/23 anonim válasza:
A "gold digger" kifejezés magyarul is létezik ám! Aranyásó. Előre is köszönöm, hogy megtanulod használni!
23/23 anonim válasza:
#22 vagy mondjuk egyszerűen, hogy pénzéhes, és ne vegyünk át minden szart angolból, tükörfordításban se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!