szerintem a normális szülőt nem csak örömmel tölti el ha a gyereke jól keres hanem meg is nyugtatja a gondolat,hogy nem kell érte aggódnia,hogy hogy tud megélni a mai világba
2016. dec. 9. 13:21
12/18 anonim válasza:
Az enyémek nem örültek neki, a pénzt viszont szívesen látták. Nagyon irigyek, pedig mindent egyedül értem el a segítségük nélkül.
2016. dec. 9. 13:43
13/18 anonim válasza:
Igen. Nagyon enkozpontu vagyok. Nem tudnam elviselni. Pont ezert nem lesz gyerekem, nem mindenkinek valo.
2016. dec. 9. 13:53
14/18 anonim válasza:
Ellenkezőleg, remélem, hogy többre fogja vinni. Itt nem feltétlenül az anyagiakra gondolok, persze az sem utolsó szempont, de főleg hogy legyen sikeres abban, amit csinál és szeresse.
2016. dec. 9. 13:53
15/18 anonim válasza:
kifejezetten büszke lennék rá hogy ő többre vitte mint én!
2016. dec. 9. 16:13
16/18 anonim válasza:
Csak akkor ha a pénz ellenére nem felejtené el, hogy honnan jött. Mert sajnos ilyen is van. A nővéremék lánya kint él külföldön, és többet keres, mint a szülei együttvéve. Azonban nagyon elszállt vele a ló, mostanra iszonyatosan beképzelt lett. Lenézi az egész családot, folyton fikázza a szüleit. Az új barátját sem hozza haza megmutatni, mert a fiú pénzes családból van, és szégyelli, hogy a saját családja nem milliomos. A pénz miatt emberileg is sokkal többre tartja magát, elmondása szerint ő a "család esze". Egyedül ő vitte sokra, a többiek mind minimálbérért güriző birkák. Előszeretettel hangoztatja, hogy mindent a saját erejéből ért el, holott a nővéremék hitelt vettek fel anno, hogy el tudjon indulni külföldre az új életbe.
Ha ilyen gyerekem lenne, akkor valószínűleg zavarna. Szegény nővéremen és a férjén is látom, hogy mennyire megviseli őket a lányuk viselkedése.
2016. dec. 9. 16:50
17/18 anonim válasza:
Szerintem minden normális szülőnek az a cél, hogy a gyereke minél sikeresebb és boldogabb legyen.
2016. dec. 9. 19:57
18/18 anonim válasza:
Nekem nem a jövedelem mennyisége jelzi, hogy ki "mennyire vitte", nem lennék büszke se luxusprostira, se maffiózóra. Egyetemet végeztem doktori címmel, és többszörösét keresem az átlagbérnek - ha a gyerekem mind végzettség, mind társadalmi presztízs, mind jövedelem szempontjából felül tudja múlni, amit elértem, úgy, hogy valóban szereti is, amit csinál, egyáltalán nem zavarna, épp ellenkezőleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!