Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeretnék anyámékkal parókában...

Szeretnék anyámékkal parókában menni autókat tesztelni, de nem nagyon akarják engedni, valamint az igazi hajamat is le akarják vágatni. Szerintetek hogy beszéljem rá őket a parókára? 23f

Figyelt kérdés
2016. dec. 5. 21:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
23 éves vagy "állítólag" és a szüleid döntik el milyen legyen a hajad?
2016. dec. 6. 19:03
 12/18 anonim ***** válasza:
97%
a kressz nem tiltja a parókát, de még a parókiát se. nem értem mi a gondotok vele. szerintem ha 23 évesen le akarják vágatni a hajadat akkor nem nagyon kell velük semmiről se beszélni, max semleges témákról, pl. időjárásról
2016. dec. 8. 01:32
 13/18 A kérdező kommentje:

kössz, én is így gondolom

megmutattam a kérdést anyámnak de kiröhögött :D

faterom meg azt mondta hogy csak a betegek hordanak parókát akinek kihullott a haja... és én ne legyek olyan.,

de én sejtem h nem csakazok hordanak, és én nem leszek olyan..

mit szóltok?

2016. dec. 8. 10:40
 14/18 anonim ***** válasza:
24%

több mindent:

1. a parókát az hord aki másmilyen hajat akar. lényegében a paróka egy speciálisabb, valóban ritkábban hordott ruha.

2. teljesen mindegy mások mit szoktak amíg belefér egy határba. nyilván ha nem szoktak meztelenül mászkálni az utcán akkor nekem se ajánlatos, mert baj lehet belőle, de paróka viseléséből nem lehet semmiféle baj, kivéve olyan helyzeteket ahol a normál hajból is lehet baj. (munkavédelem, forgó gépek kezelése, stb.)

szóval az hogy valaki ezt azt nem szokott még nem indok.

de ne menjünk ennyire messzire. nekem már volt olyan nőm aki dikgtálni akartahánykor kelljek s az álatala nem jóváhagyott időpont esetén kötekedés lett, de olyan is volt aki azért kötekedett velem mert nem az általa diktált néven neveztem egy terméket a boltban.

szóval vannak ennél súlyosabb helyzetek is. (én amúgy ilyenek miatt szakítottam, de az nő volt, nem szülő)

amúgy a mai napig diktálni akarják családtagok nekem milyen hajam legyen s ebből rengeteg feszültség vita van normális családi kapcsolat helyett. úgy látszik egy ez ilyen ország.

arab országokban a nyílt utcán is beléd kötnek megbüntetnek megvernek ha nem a diktált ruha van rajtad. nálunk csak családon belül kötekednek, nyugat felé menve pedig ez egyre kevésbé van így.

New Yorkban pedig már az is elfogadott ha egy gyerek mindkét szülője férfi...

Némi túlzással ez csak földrajzi kérdés hogy mennyire képesek elfogadni az átlagtól eltérőt.

2016. dec. 8. 11:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam parókát hordani vezetés közben, azért hogy ne ismerjenek fel.
2016. dec. 8. 18:57
 16/18 anonim ***** válasza:
22%
a mai fejlett arcfelismerők ellen is hat?
2016. dec. 8. 19:40
 17/18 anonim ***** válasza:
4%
Mikoze ennek a marihuanahoz? Egy alkoholtol elobb beszelsz hasonlo baromsagokat mint attol. :D attol nem beszelsz felre es kepzelsz hulyesegeket de pl alkoholtol siman idiota leszel... ez szimpla pihentagyusag...
2016. dec. 15. 13:22
 18/18 anonim ***** válasza:
fassz van már?
2016. dec. 15. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!