Mit tegyek a szüleimmel?
Nincs valami szakkör vagy sport a suliban, amire "járhatnál", és akkor abban az időben tudsz barátnőzni, vagy a fiúddal randizni?
Nem tudom pontosan idézné, de egyszer valahol olvastam, hogy aki tiltással nevel, hazudni tanít... Egyébként szerintem ők maguk is gyűlölték, hogy nem mehetnek ki, mint a többiek, és most az van bennük, hogy "nehogy már neked szabad legyen, amit nekünk nem lehetett", miközben elhitetik magukkal, hogy ők csak rendes embert akarnak belőled nevelni, mert hát ők is azok lettek, szóval ezt csak így lehet.
Tényleg, megkérdezted már tőlük, miért csinálják?
Ilyenkor kell szépen lassan elkezdeni lázadni, hogy nagyobb teret engedjenek. Lesz vita, ez kétségtelen. De nevetséges, amit a szüleid művelnek.
20L
Elöző hozzászoló azt mondja "lázadni".
Ok. Ha megtámadják, felcsinálják, kibelezik az éjszaka közepén, akkor is lázadásra buzdítsd... Te ostoba. A szüleid nem akarnak rosszat. Óvnak téged ettől a kegyetlen tetü világtól. Jobban jársz ha rájuk hallgatsz és nem egy senki kommentjére...
A fullentes, hazudozas elobb utobb ugy is kiderul.
Oszinteseg teren nem jatszottad el a sanszodat?
Nem tudom viselkedesed mennyire "kispises", de biztos an valami, amiert szuleid igy gondolkodnak.
Ha esetleg bemuratnad a baratodat?
Vagy kerdezd meg Edesanyadat, hogy milyen kamaszkora volt.
Ha mazlista vagy, meg nagyszuleid is elnek oket is megkerdezheted.
Én megpróbálnék velük elősször szépen leülni szemtől szembe és megpróbálni elmagyarázni a dolgokat és kompromisszimukra jutni.Én is 16 vagyok és péntek szombatonként eljárhatok simán bulizni azzal a feltétellel, hogy kitűnő tanuló maradok, nem iszom holtrészegre magam és legkésőbb 1re otthon vagyok.
Mindent ellehet érni csak a megfelelő módszereket kell használni.Nem ismerem a szüleidet,de nyakam tenném rá ,hogy az enyémeknél a lázadozással csak azt értem volna el,hogy beszigorítanak.
Próbáld ki milyen módszerrel érsz el náluk eredményt onnan már nyert ügyed Van.Meg kell érteniük,hogy lassan felnőtt vagy szükséged van az egyre nagyobb térre és szabadságra.
Aki meg azt hiszi,hogy a fallosz csak este áll fel és a rablógyilkosok nem kapnak el akár suliból hazafelé menet is azt csak sajnálni tudom.Baj bármikor történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!