Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, kiakadnátok ha a...

Szülők, kiakadnátok ha a fiatok csak úgy megrendelne egy nadrágot 14 ezer forintért meg megtetszett neki?

Figyelt kérdés
erről lenne szó: [link]

2016. nov. 29. 19:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekkoromban így néztek ki a kinőtt melegítőgatyák, amiknek levágták a szárát, hogy még hordhassa a kölyök.

Igaz, nem volt rajtuk embléma, de ha valakinek ez megér 14ezret, az meg is érdemli.

(Egyébként lehet venni rávasalhatóst, ha valaki ennyire sznob)

2016. nov. 30. 09:59
 22/26 anonim ***** válasza:
94%

Először azt hittem valami márkás farmernadrág lesz, de nem, mert akkor még úgy, ahogy megértettem volna. Ezért viszont biztos nem adnék ki ennyi pénzt. Ha már megrendelte és úgy gondolta, hogy majd én kifizetem, akkor nagyon téved. Vagyis kifizetném, aztán szépen a zsebpénzéből levonnám, utána megtanulná, hogy ne költse a pénzt minden sz.rra.

Nálunk rendszeres a sorozatos, filmes pólók rendelése (olyan 5000ft körül). Amikor régebben a gyerekeim az én és az apjuk pénzén rendeltek akkor mindig megkérdezték előtte, hogy lehet-e. Most már 18évesek, de a lányom még mindig megkérdezi, hogy szerintem vegye-e meg vagy sem, pedig már van saját pénze, amiért megdolgozik.

41/N

2016. nov. 30. 13:18
 23/26 anonim ***** válasza:
31%
Mivel ez egy Amerikai kosárcsapat mezének a nadrágrésze, ezért alap, hogy ennyibe kerül... Az már más kérdés, hogy megéri e.
2016. nov. 30. 15:25
 24/26 anonim ***** válasza:
95%
Inkább vennék neki másik gatyát, akár drágábbat de nem ilyen csöveset :,,D
2016. nov. 30. 19:18
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Undorító ez a nadrág. Akkor se hordanám, ha fizetnének érte.
2016. nov. 30. 22:26
 26/26 anonim ***** válasza:
A saját pénzéből azt vesz, amit akar, úgy engem nem érdekelne. Legfeljebb később megbánja, hogy megvette és legközelebb kétszer is meggondolja majd, hogy mire költsön. Én viszont egy ilyen drága, felesleges holmit biztos, hogy nem fizetnék ki neki. Ha ilyen magas igényei vannak, keresse is meg rá a pénzt.
2021. aug. 16. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!