Szülők, kiakadnátok ha a fiatok csak úgy megrendelne egy nadrágot 14 ezer forintért meg megtetszett neki?
Az én gyerekkoromban így néztek ki a kinőtt melegítőgatyák, amiknek levágták a szárát, hogy még hordhassa a kölyök.
Igaz, nem volt rajtuk embléma, de ha valakinek ez megér 14ezret, az meg is érdemli.
(Egyébként lehet venni rávasalhatóst, ha valaki ennyire sznob)
Először azt hittem valami márkás farmernadrág lesz, de nem, mert akkor még úgy, ahogy megértettem volna. Ezért viszont biztos nem adnék ki ennyi pénzt. Ha már megrendelte és úgy gondolta, hogy majd én kifizetem, akkor nagyon téved. Vagyis kifizetném, aztán szépen a zsebpénzéből levonnám, utána megtanulná, hogy ne költse a pénzt minden sz.rra.
Nálunk rendszeres a sorozatos, filmes pólók rendelése (olyan 5000ft körül). Amikor régebben a gyerekeim az én és az apjuk pénzén rendeltek akkor mindig megkérdezték előtte, hogy lehet-e. Most már 18évesek, de a lányom még mindig megkérdezi, hogy szerintem vegye-e meg vagy sem, pedig már van saját pénze, amiért megdolgozik.
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!