Szülők, kiakadnátok ha a fiatok csak úgy megrendelne egy nadrágot 14 ezer forintért meg megtetszett neki?
Egész nyugodtan megrendelhetné,nem haragudnék meg.:) De ő is fogja kifizetni.
Amennyiben nem ő akarja kifizetni,vissza küldeném és zsebpénz megvonás.
Fiaddal egykorú vagyok, remélem nem gond, ha így írok.
Amikor megnyitottam a kérdést, azt hittem, valami nagyon fullos, márkás csőnadrág lesz, de amikor megláttam ezt a sortot, elkezdtem sírni a röhögéstől :'D
A Thunder közel nem ennyire jó csapat. Még hogyha Golden State Warriors-os lenne, azt mondanám jó, de így...
Viccet félre téve, ha a saját pénzéből veszi, akkor szimplán elmondanám neki, hogy ez nem éri meg, én a helyében biztos nem venném át. Ha pedig az én tárcámra rendelné, akkor csak szimplán nem venném át.
Általános iskolás koromban voltak elterjedve ezek az igénytelen babakék tornagatyák, ilyenbe volt mindenki tesi órán, mert ez volt a legolcsóbb, párszáz forint volt a kínaiban, annyi, hogy nem volt rajta adidas logó. Viszont már akkor is szégyelltük felvenni, mert egyszerűen annyira förtelmesen gagyi hatása volt.
Most 14 ezerért vesztegetik ugyanazt a neten, és van olyan idióta, akinek MEGTETSZIK, ÉS MEGRENDELI :D :D :D kész, kiégtem.
Kiakadnak h mennyire nem normalis h ennyi lovet ki akar adni egy madragra ... Siman 3at is vehet ennyibol
Amugy ritka ronda ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!