Szülők! Mit szóltok ha a gyereketek a barátjával/nőjével tölti az éjszakát nálatok?
A nagynéném ilyen korlátolt, hogy akárhányszor együtt alszunk a párommal, utána sokat sejtető mosollyal puhatolózik, hogy "na, mi volt"?
KÖZÖD, BMEG?! Egy kimért, határozott lekoptatós SEMMI-vel érzékeltetem, hogy leszállhat a témáról.
Komolyan, hogy miért nem tud sok ember a saját rongyos életével meg szexualitásával foglalkozni...
Én nem engedném. Már mint tuti azon kattognék egész este h mit csinál a lányommal...
Én nem akarok semmit se tudni a szexuális életükről. Így a srác se aludjon itt..
Aha, szóval jobb, ha valami bokor mögött, wc-ben, vagy kapualjban rakja a lányodat. Értem. :D
Minek vállal gyereket, aki nem bírja elviselni, hogy az egyszer felnő?
hogy mik vannak ...
én a lebukás meg a kényelmetlen helyzet miatt nem hoznék, de ki tudja, nálatok milyen a lakás stb, abban meg nincs semmi extra h kíváncsiskodik a szülő, ugyan már, nem kell ennyire prűdnek lenni, és még csak köze sincs az IQ-hoz. én is szeretném tudni h a lányom jó kezekben van és szépen teljesít s srác, jók az adottságai stb. elvégre nem mindegy ez ...
Semmit se.
Beszéljék meg velem, próbáljanak minél előbb szólni, tudjak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!