A fiam rossz társaságba keveredett, hogy húzzam ki?
Figyelt kérdés
A mai napon a 15 éves fiam elmondta, hogy 2 éve cigizik. Nagyon lesokkoltam, most hogyan tovább? A társaság vitte bele, zsebpénzt nem fog kapni. Beszéltem róla, hogy milyen káros szenvedély a cigaretta, de nem használ sokat. Allandóan csak a barátokkal akar csavarogni. Mi tévő legyek? Egy 62 éves aggódó apuka.2016. nov. 20. 12:24
31/33 anonim válasza:
ja az más. ha valaki a piától hal meg az nem számít meghalásnak. csak az számit meghalásnak ha a cigitől halna meg. és még én vagyok a fogyatékos...
32/33 anonim válasza:
még a szövegértés se megy neked de engem nevezel fogyatékosnak... úgy tűnik a pia téged ugyan nem ölt meg de az agysejtjeidből túl sokat ölt meg.
33/33 anonim válasza:
Na en az elso cigimet 9 evesen szivtam el WC ben ugy hogy a nagybatyamebol loptam el egyet. aztan 11 eves koromtol rendszeresen dohanyoztam. akkor meg siman meg lehetett venni akar darabszamra is a cigit kiskoruaknak is. 32 eves koromig dohanyoztam es akkor egyszercsak abbahagytam. senki nem kenyszeritett ra a ferjem napi 60 szal cigit szivott 20 evig. aztan egyik naprol a masikra tobbet nem gyujtott ra. ma mar mind a ketten 60 felett vagyunk. nem kell eltulozni a dohanyzas jelentoseget. remelhetoleg a fiu is elobb utobb MAGATOL abbahagyja majd. ez a lenyege, nincs ember akit kenyszeritessel barmifele szenvedely abbahagyasara ra lehet birni. sajnos oreg apuka vagy ez is problema nagyon nagy a generacios tavolsag sok dologrol fogalmad sincs a fiatalokkal kapcsolatban. amit elmond a fiad azt tudod amit nem azt meg nem, mint a cigarettat is. Te dohanyoztal valaha kerdezo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!