Exem kisfia rossz társaságba keveredett. Szóljak neki?
A gyerkőcöt kb 8 évesen ismertem meg, még nem volt 15 éves mikor szétmentünk. Az édesanyja akkor sem foglalkozott vele eléggé. Mindent az apja intézett, mert az anyjának "nem volt ideje rá". Tehát az anyjának nem akarok szólni, vagy nem hinné el, vagy nem érdekelné.
Most 17 éves, hétvégén összefutottunk. Nem ismert meg, de a szemembe nézett, vörösek voltak a szemei. Nyilván nem hegesztett aznap. Attól tartok kábítószerezik.
Az exemmel nem beszéltem kb 2 éve. Köszönőviszonyban vagyunk. Valószínűleg neki sincs fogalma a fiáról és a barátairól. Első ránézésre nem korabeliekkel barátkozik.
Szerintetek beleavatkozzak? Mégis csak 6,5 éven keresztül voltam a pót-anyja!
2es, akkor szerinted mit jelent?
Ha be lettek volna gyulladva gondolom nem ment volna bulizni.
Köszönöm a válaszokat.
Tényleg az lesz a legjobb ha várok még. Az ő érdekeiben szólnék az apjának, nem kavarásból.
A gyerek nem tudja, hogy az apja megcsalt és megpofozott engem, ő csak annyit tud, hogy egyik napról a másika elköltöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!