Szülők! Ti befogadnátok a gyereketek legjobb barátját pár hónapra, mert nincs hova mennie? Mennyi pénzt kérnétek tőle? (pl kajára)
Mi befogadtunk valakit pár hétre, nem a gyerekem, hanem egy barátunk barátját. Ismertük, és tudtuk, milyen körülmények miatt kellett otthonról elköltöznie. Ilyen feltételekkel igen. Persze az is kérdés lenne, milyen kilátásai vannak, el tud-e költözni pár hónap után.
Nem kérnék tőle pénzt, viszont ha van munkája, a neki szükséges ételeket vegye meg magának. Ha főzök, őt is megkínálnám. Ha nagyon szűkösen élnénk, lehet, hogy megkérném, járuljon hozzá a rezsihez, és vegyen néha mosóport, ilyesmiket, amiből több fogy miatta, és kicsit segítsen a házimunkában, takarításban.
ha mondjuk általános iskolás koruk óta jó barátok és tényleg megbízható fiú,akkor szerintem megengednénk . de szerintem 1-2 hónap alatt tud azért annyi pénzt összegyűjteni,hogy el tudjon belőle költözni.
én nem kérnék pénzt,van elég baja így is. de mondom,max 1-2 hónap. és akkor,hogyha tényleg nagyon jó barátok és régóta ismerjük mi is.
ilyen jött ment gyereket nem fogadnánk be,akivel nem olyan régóta ismerik egymást. nem hiányzik,hogy mire hazamegyünk ne legyenek meg az ékszerek vagy az elektronikai kütyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!