Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti befogadnátok a legjobb barátnőtöket?
A 19 éves barátnőm lebukott a szülei előtt. Egy lánnyal találták az ágyban félreérthetetlen helyzetben. Az édesanyja felháborodásában elküldte otthonról. Mivel én egyedül élek, és van hely ahol el lehet, megkért, hogy addig amíg rendeződik a helyzete, addig hagy lakjon nálam. Most itt lakik tegnap óta, de nem tudni, hogy meddig tarthat ez a helyzet. Egyébként normális esetben nem zavarna.Ti befogadnátok? És ha igen, meddig?
És nem fogják rólam is azt gondolni, hogy a lányokat szeretem? Én ellenzem egyébként az azonos nemű kapcsolatot, vagy is nem ellenzem, hanem én nem vagyok ilyen. Mit tegyek? Meddig segítség ez, hogy itt lakik?
Tanácstalan vagyok.
Te életed, Te barátnőd, Te döntésed.
Ha a barátnőm akkor kisegítem. De ha olyan hülyeséget csinál ami nekem sem tetszik akkor elküldöm a szarba. (hátha észhez tér)
De ilyen esetben te döntöd el hogy mit teszel.
Már elnézést, de anyuka nem 100-s! Ezért elküldi a gyerekét. Na még szarabb lesz neki, mint eddig volt. Te meg ne parázzál, mert ki tudja ezt rajtatok kívül, senki. Hányan vannak akik így laknak, sokan.
Segíts neki, hiszen most senki nem maradt, akivel egyáltalán tudjon beszélni. Hát ha az anyja végig gondolja. Te meg ne ellenezd az ilyen jellegű kapcsolatot, nem ő tehet róla. Már terhesség alatt az agyban ez eldől. N
Persze, hogy befogadnám. Akkor is befogadtam, amikor a párommal csak egyetlen szobát béreltünk, így hárman voltunk hetekig. Szerintem ez természetes.
Ne foglalkozz vele, hogy ki mit szól. Biztos lesz, aki azt hiszi, hogy te is ilyen vagy, de akár amiatt is hiheti, hogy egyáltalán ilyen lánnyal barátkozol. De kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!