Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legromantikusabb, legszebb, legcikibb, legjobb élményed a pasiddal vagy exeddel?
Exemmel?
Az első szexnél kb 2 perc alatt elélveztem.
Egy kicsit ciki volt.
Kedves kérdező!
Gondolom neked is van ilyen.
Írjál te is valamit mi is szeretünk ilyeneket olvasni :-)
LEGROMANTIKUSABB: amikor elsőnek aludtam nála: és ő gyertyafényes vacsival várt,rózsaszirmokkal teli szobával,kellemes zenével,rengeteg gyertyával. ( de azóta ezt szinte 2 heten megteszi..de azért az első volt a legkülönlegesebb).
LEGSZEBB: vele minden annyira szép..erre lehetetlen válaszolnom.
LEGCIKIBB: na ebből sajnos volt egy elfelejthetetlen és egy extra ciki..átlagos talinak indult..ő lejött hozzám..és még alvás előtt(nyár volt) kimentünk nyársalni a kertünkbe.. csak én ő és a szomszédom(aki egyben a legjobb barátnőm is); és vicces történeteket mesélgettünk egymásnak..persze mindenkit elkapott az a bizonyos röhögőgörcs..és ekkor történt meg aminek SOHA nem kellett volna bekövetkezni e ..el pukiztam magam..én természetesen nevettem és sírtam és szégyelltem magam egyszerre de mivel nagyon szoros a kapcsolatunk és hogy ne érezzem magam kellemetlenül ő is pukizott egyet. Ciki és vicces is volt egyben.
LEGJOBB: erre sem tudok mondani..sorolhatnám reggelig.. a nyársalások,sátorozások,hajókázás,sétarepülés,stb..
Lány voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!