Hogyan magyarázzam el nekik, hogy kopogjanak mielőtt bejönnek a szobámba, mert nincs kulcsom? 17/F
Figyelt kérdés
Szüleim nem tisztelik a magánszférámat és bár előfordul, hogy kopognak, de sokszor még most is mellőzik és benyitnak. Ez főleg akkor kellemetlen, amikor akkor jönnek be, ha barátnőmmel voltunk, azon belül az is megesett, hogy akkor jöttek, amikor lefeküdtünk. Az előző kapcsolataimnál is ez volt. Beszélni beszéltem velük erről, elmondtam nekik hogy ez miért lenne jó mindenki számára, ennél érthetőbben nem tudtam elmagyarázni, de még mindig folytatják.2016. nov. 12. 10:41
11/13 anonim válasza:
Következetesség.
Gondolkozzál már.
12/13 anonim válasza:
Hat azert valljuk be egy 17 evesnek mar lehet maganszferaja, ezt illik tiszteleben tartani. Nekem bar csak 9 eves a fiam, de sose nyitok be hozza kopogas nelkul a szobajaba. Az az o helye, az o birodalma.
13/13 anonim válasza:
12, de a 9 éves fiadnak biztos van annyi esze, hogy ha tudja, hogy 1. otthon vannak, 2. a szoba nem zárható, 3. ezzel vissza is élnek a szülők, akkor nem csinál olyant, amit nem akar, hogy meglássanak...
MErt a kérdező szülei tiszteletlenek a gyerekkel szemben, ez tény, de én tuti nem feküdtem volna le olyan pasival, aki ilyen kellemetlen helyzetbe hoz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!