Ti megengednétek, hogy a lányotok ruhát rendeljen a netről, ha a saját pénzén venné?
8.000 Ft-al olcsóbb, mintha a boltban venném meg, ráadásul itt lakunk a senki földjén és egy csomót utaznom kellene miatta.
Mondtam otthon, de anya meg teljesen kiakadt, meg mondta, hogy ő ezt nem veszi át és hasonlók. Én meg ugye iskolában vagyok olyankor és nem tudnám sehogyan sem átvenni.
Már így is elkapkodják azonnal, mert Joy-napok vannak. Jövő hétvégen mikor el tudnék utazni érte, lehet már nem marad és drágább is lesz, akkor már. Amúgy 17 éves vagyok és téli kabátot akarok venni, mert nincs.
nekem az is abszurd,hogy 17 évesen nincs egy télikabátod és saját pénzből kell venned. de még persze ebben is hátráltatnak.
egyébként milyen csomagküldővel menne a csomag? szoktak előre szólni,hogy melyik nap jön a csomag és hány órakkor. ilyenkor telefonon lehet szólni,hogy neked nem jó,jöjjenek később. és akkor kérd délután 3-ra mondjuk,amikor már biztosan otthon vagy és át tudod venni.
Most már mindegy, mert elvitték, amit akartam. Diákmunkáztam és abból akartam venni. Anyám is tudja, hogy kell, de max. 4 ezer firintot adna rá a kínaiban. Ott meg nem tudok rendes kabátot venni, oedig mindig mondja, hogy menjek be a kínaiba kabátért.
Gondoltam ezt most megveszem abból a pénzből... Mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!