Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megengednétek, hogy a...

Ti megengednétek, hogy a lányotok ruhát rendeljen a netről, ha a saját pénzén venné?

Figyelt kérdés

8.000 Ft-al olcsóbb, mintha a boltban venném meg, ráadásul itt lakunk a senki földjén és egy csomót utaznom kellene miatta.

Mondtam otthon, de anya meg teljesen kiakadt, meg mondta, hogy ő ezt nem veszi át és hasonlók. Én meg ugye iskolában vagyok olyankor és nem tudnám sehogyan sem átvenni.

Már így is elkapkodják azonnal, mert Joy-napok vannak. Jövő hétvégen mikor el tudnék utazni érte, lehet már nem marad és drágább is lesz, akkor már. Amúgy 17 éves vagyok és téli kabátot akarok venni, mert nincs.

2016. nov. 11. 07:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

nekem az is abszurd,hogy 17 évesen nincs egy télikabátod és saját pénzből kell venned. de még persze ebben is hátráltatnak.

egyébként milyen csomagküldővel menne a csomag? szoktak előre szólni,hogy melyik nap jön a csomag és hány órakkor. ilyenkor telefonon lehet szólni,hogy neked nem jó,jöjjenek később. és akkor kérd délután 3-ra mondjuk,amikor már biztosan otthon vagy és át tudod venni.

2016. nov. 11. 14:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Most már mindegy, mert elvitték, amit akartam. Diákmunkáztam és abból akartam venni. Anyám is tudja, hogy kell, de max. 4 ezer firintot adna rá a kínaiban. Ott meg nem tudok rendes kabátot venni, oedig mindig mondja, hogy menjek be a kínaiba kabátért.

Gondoltam ezt most megveszem abból a pénzből... Mindegy.

2016. nov. 11. 16:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Én meg se kérdeztem anyuékat, nekem is saját pénzből ment, igaz, én kisebb értékben rendeltem (egy pulcsit). Mamának szóltam, hogy tudjon róla, mert általában ő van otthon, mikor kihozzák. Ehhez hozzátenném, hogy én havonta rendelek kontaktlencsét az interenetről, mert feleannyi, mint az optikában, de ugyanolyan jó, szóval nem újdonság nekik. Ha viszont valami olyat rendelek, amiről nem akarom, hogy tudjanak (pl. múltkor apukám születésnapi ajándékát rendeltem meg netről, amit meglepetésnek szántam), akkor a munkahelyemre kérem, ott ugye át is tudom venni. Nálad ez nem játszik, hogy barátnőhöz, távolabbi rokonhoz, vagy a sulidba rendeled? (ha átveszik a portán). Esetleg kérdezz utána, hogy lehet-e olyat, hogy a helyi postán átveszed. Mi kis faluban lakunk, a múltkor apukám vett egy nyomtatót, és megbeszélte a postással, hogy tegyék el neki ott, amíg nem tud érte menni délután.
2016. nov. 12. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsi, most látom, hogy már nem aktuális :/
2016. nov. 12. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy elvitték.:( Remélem, találsz másikat, november végén Black Friday lesz, az ebay-en, más webshopokban is rengeteg akció várható.
2016. nov. 12. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!