Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megengednétek/beleegyeznétek/vágynátok rá, hogy a partneretek felvegye kamerára a szeretkezést csak saját célra?
Privátokra NEM válaszolok!
Én már nem egyszer töltöttem fel videót, ahogy masztizok vagy szexelek. Felizgat, hogy mások nézzenek élvezés közben. Nem csak videó formájában szeretem, ha néznek, csináltam már mások előtt is. Mondjuk én exhibicionista vagyok, szeretek sokat mutatni magamból. Imádom, ha néznek, főleg nyáron.
Biztos, hogy nem. Még a leendő férjemnek sem engedném meg, mert ki tudja mi lesz 10, 20, 30 év múlva. Elváltok, megromlik a viszonyotok és máris kész a baj. Egy nem stabil kapcsolatban, pedig még nagyobb a kockázat, hogy visszaél vele.
Nem szeretném magamat viszont látni valamelyik oldalon. Letöröltetni le lehet, de hosszadalmas és az internet nem felejt, addigra többen ketöltik már. Mi van, ha a későbbi főnököd meglátja és ezért nem vesznek fel valahova. Vagy elég, ha a családod vagy az ismerőseid. Túl nagy a kockázat a mai világban. Hány tinit zsarolnak ilyennel?
Mondom ezt úgy, hogy szívesen csinálok magamról képeket, de szigorúan csak arc nélkül és, hogy ne legyek felismerhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!