Apám elolvasta a naplómat! Most hogy viszonyuljak hozzá? 17/L
Nem kamu. Velem is megtörtént ugyanez 19 évesen, és mai napig írom a naplóm (21 vagyok).
Elég zárkózott típus vagyok, és miután elolvasták, úgy éreztem, "levetkőztettek" gondolati síkon, mintha meztelenül kellene előttünk járnom, pedig viszonyom sem volt akkor senkivel, nem találtak benne semmi szaftosat, csak a véleményem írtam le filmekről, osztálytársakról, meg ilyenek.
Mai napig nem értem, hogy árulhattak el ennyire, és nem tudtam nem éreztetni velük, hogy haragszom rájuk emiatt. Megromlott a viszonyunk, és elköltöztem.
Segíteni sajnos nem tudok, csak leírtam, hogy ne érezd magad egyedül :)
Szüleid szutykok.
Nem tudnak gyereket nevelni.
Én állandóan írok, naplót, regényeket stb., de ezek szerint csak az én szüleim a megbízhatók. Mondjuk apám egyik pendrive-ján egyszer találtam egy írást saját magamtól, de nem tudom, hogy került hozzá.
Amúgy, akik tudják, hogy a szüleik a naplójukat olvassa, azok miért mondják el, hogy írnak naplót? vagy miért nem írnak bele direkt random hülyeségeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!