Apám elolvasta a naplómat! Most hogy viszonyuljak hozzá? 17/L
Tudom, hogy eső után köpönyeg, de hátha a későbbiekben segít...
Ne kézzel írd a naplódat, hanem gépen, és vagy a gép legyen lejelszavazva, vagy ha más is használja azt a gépet, és ez nem megoldható, akkor Winmend Folder Hidden nevű programot ajánlom, azzal el tudod rejteni, és csak a program jelszavának beírásakor tudod "visszahozni a rendszerbe".
A tegnapi napig kézzel írtam a naplómat, de tegnap már gépen írtam mert úgy sokkal részletesebben le tudok írni mindent, mert nem fáj a kezem és azt is lehet formázni, színezni, wordon. Szerintem ha annyira nem ragaszkodsz a kézzel íráshoz, írj pendriveon, a géped legyen lejelszavazva, a pendrive pedig jól elrejtve.
Én is nagyon mérges lennék a szüleimre, ha elolvasnák a naplómat, mert magánélet és nem nekik irom. Leírtam olyan dolgokat, amiket nem mondtam el nekik, de a kicsit "durvábbakat" nem mertem leírni, hátha belenéznek.
A bizalmam tuti elveszne feléjük, ha ezt tennék. Szerintem beszélgess el apukáddal, ha lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!