Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viszonyuljak már a...

Hogy viszonyuljak már a fiamhoz? Miért teszi ezt, miért nem lép tovább?

Figyelt kérdés

A fiam 25 éves, még itthon lakik velem, de már nem bírom idegekkel.

Már négy éve annak, hogy a barátnőjével szétmentek azóta tart ez az őrülete, ami 4 hónapja ért a tetőfokára.

Ahol gyárba dolgozik, ott lett gyárigazgató ez a kislány.

Azóta megvan őrülve, egyik pillanatban utálja őt a másikban azt mondja hogy még mindig szereti.

Folyamatosan irigykedik rá, hogy idáig eljutott. Azóta nem is volt senkije.

Mondtam már neki, hogy lépjen tovább de nem akar vagy nem tud.

Félek, hogy valami őrültséget fog csinálni.

Azt ne írjátok, hogy küldjem el otthonról mert az nem megoldás, az ő nevére van iratva a lakás.

2015. dec. 10. 19:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Én a helyedben egy 25 éves felnőtt ember hisztis,féltékeny dühkitöréseit meg se hallgatnám Nem is szereti a lányt hanem csak b.ssza a csőrét h sokra vitte.Többre mint ő. Amíg Te meghallgatod és támogatod mindig is egy here marad..neked kell a sarkadra állnod mert mint egy pióca a nyakadon marad.Zárkózz el mondókájától nem mondom h dobd ki de valahogy dobd a mély vízbe.És nehogy érezze h Te a sarokban állsz mert nevén a lakásod, de gondolom az utóbbit már későn írtam...Ne szolgáld ki ne legyél a barátnő helyettesítője
2015. dec. 10. 20:12
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

Azért nem lép tovább, mert nem tudja vagy nem akarja a kapcsolatot meggyászolni. Ebben a ti valahai kapcsolatok problémássága is benne van (a kisgyerekeddel való kapcsolatodra gondolok).

Ha az ő nevére van írtava a lakás, akkor költözz el te. Különben egy napon azt veszed észre, hogy a nagy őrületében a te torkodnak esik. (Nagyon is jogos a félelmed.)

By the way: egy huszonéves kislány hogyan lett gyárigazgató? Tán Fideszes a papa? Vagy egy jóval idősebb nőről van szó (és emiatt egy nagyon komoly anya-problémáról)?

2015. dec. 10. 20:13
 3/19 anonim ***** válasza:
50%

1-es vagyok.

2-esnek: Uhhhhh ez konkrét amit a végén írtál!!!

Tied a pontom!

2015. dec. 10. 20:16
 4/19 anonim ***** válasza:
23%
fizesd be egy fizetőshöz aztán annyi
 5/19 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy a mi kapcsolatunk rossz lett volna mikor kicsi volt.

Nem tudok elköltözni, másik lakásra nincs pénzem.

Hát nekem kislány, 28 éves. Én azt nem tudom, hogy lett gyárigazgató.

6/19 anonim ***** válasza:
94%
Hát igen, ez komplikált kérdés, én csak 19 éves vagyok, fiú, de megpróbálok a maga fiának a fejével gondolkodni, na lássuk. Én is most vagyok túl 1 kapcsolatonkb fél éve. nagyon szerelmes voltam a csajba, de hát ő meg gyakorlatilag csak kihasznált, túlságosan belepett a "rózsaszín köd".:D Miután szakítottunk 1 hónapig nagyon rossz érzés volt mert a nap minden egyes percében hiányzott és amikor láttam az utcán a szívem szakadt meg. de most hogy jól vagyok, már nem érzek semmit, amikor meglátom még visszaemlékszem mi volt régen és iylenkor az emmbernek rögtön csak a jó dolgok jutnak eszébe, szerintem a maga fiával is ez van, melóhelyen folyton látja és eszébejut az a sok szép dolog amit együtt átéltek, ilyenkor véleményem szerint mindenki 1 kicsit emgint szerelmes lesz úgymond mert hiányoznak azoka boldog pillanatok. Hogy mit lehet ez ellen tenni? Hát szerintem nagyon semmit, az idő meggyógyítja majd, bár így nehéz ha minden nap szinte látja. Nekem az segített ha más lányokkal ismerkedtem. Őszintén szólva nekem gyakran eszembejutott a csajjal a szexuális életünk is és az is hiányott, persze, melyik férfinak ne hiányozna 1 jó csaj? olyankor mindig azt éreztem h emgint szerelmes vagyok, de ez csak addig tartott amíg hát.. igen.. nem "könnyítettem magamon" :D Elnézést a hosszú válaszért, én tényleg segíteni akarok, csak ajh.. na összegezve: - kevesebbet kéne találkoznia vele, de ez a munka maitt nemigen kivitelezhető, -Ismerkedni más lányokkal. ez 100%ban feldobja a fia kedvét és tuti hogy kieggyensúlyozottabb is lenne.:) Remélem valamennyire tudtam segíteni.
2015. dec. 10. 20:17
 7/19 anonim ***** válasza:
52%

Ha valaki ma Magyarországon 28 évesen gyárigazgató, akkor biztosan egy nagyon csókos apuka van mögötte. És mivel a Fidesz mindent visz, ebből jött a konkrétum.

De nem is ez a lényeg, hanem az, amit írtam. Nem kellett volna a lakásodat a nevére íratni, és most ki tudnád dobni. De mivel te vagy a saját lakásodban a vendég, nemigen van lehetőséged más tenni, mint vagy elviselni a fiadat, vagy elköltözni albérletbe.

2015. dec. 10. 20:21
 8/19 A kérdező kommentje:

Már számtalanszor mondtam neki, hogy menjen ismerkedjen és ne rajta rágódjon évek múlásával is.

De nem. Csak ezt a kislányt fújja.

2015. dec. 10. 20:23
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg munka váltás nem megoldható? ha kevesebbet látná biztos könynebben túltenné magát rajta.
2015. dec. 10. 20:24
 10/19 A kérdező kommentje:

Én vagyok a lakáson a haszonélvező, csak az ő nevén van.

Nem tudom mivel foglalkozik az apukája, a kislánynak valami egyetemi diplomája van.

2015. dec. 10. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!