Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy viszonyuljak már a...

Hogy viszonyuljak már a fiamhoz? Miért teszi ezt, miért nem lép tovább?

Figyelt kérdés

A fiam 25 éves, még itthon lakik velem, de már nem bírom idegekkel.

Már négy éve annak, hogy a barátnőjével szétmentek azóta tart ez az őrülete, ami 4 hónapja ért a tetőfokára.

Ahol gyárba dolgozik, ott lett gyárigazgató ez a kislány.

Azóta megvan őrülve, egyik pillanatban utálja őt a másikban azt mondja hogy még mindig szereti.

Folyamatosan irigykedik rá, hogy idáig eljutott. Azóta nem is volt senkije.

Mondtam már neki, hogy lépjen tovább de nem akar vagy nem tud.

Félek, hogy valami őrültséget fog csinálni.

Azt ne írjátok, hogy küldjem el otthonról mert az nem megoldás, az ő nevére van iratva a lakás.

2015. dec. 10. 19:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Áh itt a környéken nincs másik munka, örülünk hogy ide felvették.
2015. dec. 10. 20:27
 12/19 anonim ***** válasza:
Értem, hát akkor sajnos tanácstalan vagyok, de a legjobbakat kívánom, minden rendben lesz.:)
2015. dec. 10. 20:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 7-es ha haszonélvező az anya a lakáson nem lehet kirakni, honnan tudod, hogy nem így van?!

Kedves anyuka, a fiadat lelkileg támogasd, hiszen mindig a gyereked marad, ha a lány nem segít ebben a pozícióban neki feljebb jutni a ranglétrán és újrakezdeni sem akarnak, menjen a fiú máshová dolgozni! Ha napi szinten látja az exét, sokszor annyi idő rajta túljutni, váltson munkahelyet, tanuljon, vagy szedjen fel egy jobb nőt attól helyrejön az egója, ezt javasold neki. Mást tenni nem tudsz. Nem tudja lelkileg elengedni, ezért dühöng, ha másképp nem megy, a pszichológus sem szégyen.

2015. dec. 10. 20:29
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Ha Te vagy a haszonélvező mitől is tartasz? A kulcsot se rakhatja a zárba ha Te nem akarod!!!!!!!
2015. dec. 10. 20:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Erről jut eszembe, van 1 haverom, osztálytársam volt, idén váltott sulit mert összejött egy osztálytársal, együtt voltak 2 évet és a csaj dobta, a gyerek annyira kibukott h a haverjaival se beszélt, sajnáltatta magát, 1 idegroncs lett belőle, nagyon durva volt végignézni, fél-1 évig nyomatta ezt a stílust h ő mindent leszar, mert ő kemény, 1szer még velem, a legjobb barátjával is összeverekedett, hát nagyszerű pillanatok voltak.:D de már köszöni, jól van. az idő és a távolság jót tett neki, de ha a másik munkahely nem emgoldható akkor hjahj.. :(
2015. dec. 10. 20:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Nála már 4 éve tart ez az őrület.
2015. dec. 10. 20:42
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Hát, a lány kicsit menőbb, mint a gyári munkás fiad. Megértem, hogy ez böki a csőrét.
2015. dec. 10. 21:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nem írja, miben nyilvánul meg az az "őrület", ami 4 éve tart.

Nem értem, miért gondolja bárki is, hogy megoldaná a problémát, ha kitenné a fiát a lakásból, hiszen gondolom, a "félek, hogy valami őrültséget fog csinálni" kitétel sokkal inkább önveszélyesség / önsorsrontás lehetőségére vonatkozik, semmint arra, hogy Ön érezné magát veszélyben.

Sajnos azt kell mondjam, Ön semmit nem tehet. Ezt csak az idő oldhatja meg.

Azt hiszem, sokan vannak olyanok, akik több évig nem képesek elengedni valakit, nem hiszem, hogy ez olyan nagyon extrém esetnek számítana. Az emberek többségének nehezebb, ha kapcsolatban kell maradniuk azzal, aki szakított velük, a leírás alapján az Ön fia is ebbe a csoportba tartozik, és biztosan van a dologban a nő kinevezése óta bizonyos fokú féltékenység is.

Ha nincs a környéken más megfelelő munkalehetőség, lehet, hogy jobb lenne, ha a fia másik településen keresne munkát, lehetőleg elég messze ahhoz, hogy el kelljen ehhez költöznie, hogy új életet kezdhessen egy új környezetben. A környezetváltozás valószínűleg jót tenne neki.

2015. dec. 10. 22:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Az azért, ha valaki négy év alatt nem teszi túl magát egy szakításon valahogy nem oké.

Jól jöhetne egy szakember az érzelmi zavaraihoz, vagy nem tudom én micsodájához. Valahogy el kellene lökdösnöd oda.

2015. dec. 11. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!