Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit gondoltok arról, ha...

Ti mit gondoltok arról, ha egy 63 éves férfinak az anyjával közös bankszámlája és bankkártyája van, melyről a ffi az Anyuka nyugdíját költi? (nincs jövedelme a ffinak)

Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Azt, hogy kamu a kérdés.
2016. nov. 9. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
63 eves ffi anyukaja is minimum 80 eves, de inkabb tobb, szval boven felnott emberek.. neked mi kozod hozza??
2016. nov. 9. 18:43
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Anélkül, hogy ismerném őket, nehéz bármit is gondolni.

Lehet, hogy lenyúlja anyukája pénzét. De az is lehet, hogy azért ő kezeli, mert anyuka már nem teljesen tiszta, és elszórná. Vagy a fia jár eleve bevásárolni, mert anyuka már nem tud semmit sem intézni. Stb.

2016. nov. 9. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
24%
Én is összefutottam már olyan idős hölggyel, akinek mindkét 60 körüli fia munkanélküli volt és ő tartotta el őket. Ez nem rájuk nézve szégyen, hanem a munkanélküliség és hajléktalanság kezelésében impotens politikusoké.
2016. nov. 9. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
Attól függ mire költi. Tűzifára? Élelemre a főzéshez? Gyógyszerre? Akkor semmi gond. Én az utolsó lélegzetemig segíteném ilyesmikben a gyerekem - ha akarnék gyereket.
2016. nov. 9. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!