Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet megértetni a...

Hogyan lehet megértetni a szülőkkel, hogy nem szólhatnak bele a házasságunkba?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk házasok. A feleségemnél olyan betegséget diagnosztizáltak,amitől odővel akár le is bénulhat. Pár hónapja született kisbabánk. Anyám azt akarja,hogy válljunk el,a baba maradjon itt,a feleségem pedig költözzön vissza a szülei házába. 2 éve újítottuk fel a házat,külön emeletünk van.Feleségem ideges es

folyton sír.Én szintén tönkre vagyok,most még jobban szeretem ,mint valaha.

2016. nov. 9. 15:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt előttem már kérdezték páran, de választ még nem kaptunk, így én is megkérdezem:

A 3 év alatt anyád hogyan viszonyult hozzátok? Minden szép és jó volt, csak amikor kiderült a betegség, akkor hirtelen "mégis utálom a menyem!" lett?

Vagy ha végig ilyen görényül viselkedett, akkor ezt te hogy a jó égbe nem vetted észre? Vagy ha észrevetted, akkor miért nem kezelted le ahelyett, hogy felújítottad a közös pénzetekből a házat?

Én megkeresnék egy ügyvédet, hogy milyen lehetőségek vannak a házba beleölt pénzt visszakapni arra számítva, hogy muterod bosszúból mindent a szomszéd kutyájára irat, mert te fogod a családodat és elköltöztök.

2016. nov. 10. 12:46
 22/24 anonim ***** válasza:
88%
Egy ilyen kijelentés után közölném az "anyámmal", hogy hagyja el a házamat, és soha többé nem óhajtom látni. ÉS ehhez is tartanám magam. Aki ilyenre bujtogat a házastársam ellen, hogy szakítsam el tőle a gyermekét, és hagyjam el a bajban, az nem emberi lény. Az egy mocsok.
2016. nov. 10. 15:38
 23/24 anonim ***** válasza:
58%
sclerosis multiplex?
2016. nov. 13. 16:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Talán kérdezd meg anyádtól, hogy fordított esetben is ezt akarná?

Ha mondjuk ő lenne beteg, a feleséged meg egészséges, nem inkább azt követelné, hogy az gondozza őt és mossa ki alóla a szrt?

(Már elnézést...)

2016. nov. 13. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!