Hogyan lehet megértetni a szülőkkel, hogy nem szólhatnak bele a házasságunkba?
3 éve vagyunk házasok. A feleségemnél olyan betegséget diagnosztizáltak,amitől odővel akár le is bénulhat. Pár hónapja született kisbabánk. Anyám azt akarja,hogy válljunk el,a baba maradjon itt,a feleségem pedig költözzön vissza a szülei házába. 2 éve újítottuk fel a házat,külön emeletünk van.Feleségem ideges es
folyton sír.Én szintén tönkre vagyok,most még jobban szeretem ,mint valaha.
Kizárt dolog, hogy ilyesmi elhangzott egy olyan családban, ahol legalább 3 éve békében, harmóniában egy fedél alatt él anyós és meny. Annyira, hogy a pénzeteket is beleraktátok a felújításba, tehát hosszútávra terveztétek ezt a felállást.
Kábíts máshol az idétlen kamuzással!
Sajnos az anyád egy önző dög. A családod (értsd ti hárman), de főleg a feleséged érdekében jobb lenne költözni mielőbb.
Beteg, és a jelek szerint depressziós. Az pedig kihat a gyógyulására. Menjetek el, még időben, nektek csak jobb lehet.
Amúgy ha az anyád így gondolkodik, nyilván ha neki lenne súlyos betegsége, ő is elmenne valahova, ahol nem zavar titeket, ahogy őt zavarja most a párod? Hát gusztustalan.
Kedves anyád van, "dobja ki a férje, vegyük el a gyerekét és rúgjuk ki hogy a szülei nyakán magányosan bénulhasson le"
*lassú szarkasztikus taps*
ha még tartana a boszorkányüldözés....
Az ilyen anyának mondanám hogy "jó, nem kell vele élned..... takarodj kifelé"
Ritka szemet anyad van. lehet ha en vagyok a fia akkor ilyen javaslatnal ugy vagtam volna kepen hogy lefagytak volna a fulei.
szemet ven ringyo.
én is azt ajánlom,hogy húzzatok el anyukád házából.akár albérletbe is.
nagyon nem hiányzik szerintem a feleséged egészségének ez a sok stressz,amit anyukádnak hála kap nap, mint nap.
egyáltalán nem normális,hogy anyukád ilyet mondott.
egyértelmű,hogy házasok vagytok,szeretitek egymást és nem hagyjátok el egymást akkor sem,hogyha éppen a másik beteg lett. nem tudom amúgy anyukád mit szólna,hogyha fordított helyzet lenne, te lennél beteg és a feleséged azonnal lelépne a gyerekkel...
szerintem küldd el a bánatba anyukádat és ne foglalkozz vele. nem ember az ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!