Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet megértetni a...

Hogyan lehet megértetni a szülőkkel, hogy nem szólhatnak bele a házasságunkba?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk házasok. A feleségemnél olyan betegséget diagnosztizáltak,amitől odővel akár le is bénulhat. Pár hónapja született kisbabánk. Anyám azt akarja,hogy válljunk el,a baba maradjon itt,a feleségem pedig költözzön vissza a szülei házába. 2 éve újítottuk fel a házat,külön emeletünk van.Feleségem ideges es

folyton sír.Én szintén tönkre vagyok,most még jobban szeretem ,mint valaha.

2016. nov. 9. 15:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%
Fogod a feleséged, a gyerekedet, összepakolsz és elmentek - ha máshová nem, a drága anyuka által javasolt helyre (bár ő csak a feleségednek javasolta): a te anyósodhoz.
2016. nov. 9. 16:50
 12/24 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező én a helyedben megmondta volna anyucinak,hogy "puszi,pá" leléptem volna és többet felé se néznék. Remélem nem az anyuci kedvence féle ember vagy akinek megmondja mit tegyen...
2016. nov. 9. 17:43
 13/24 anonim ***** válasza:
35%

Kizárt dolog, hogy ilyesmi elhangzott egy olyan családban, ahol legalább 3 éve békében, harmóniában egy fedél alatt él anyós és meny. Annyira, hogy a pénzeteket is beleraktátok a felújításba, tehát hosszútávra terveztétek ezt a felállást.

Kábíts máshol az idétlen kamuzással!

2016. nov. 9. 18:35
 14/24 anonim ***** válasza:
65%
Akarni a wc-n kell, anyádnak is. Ronda szipirtyó, meg is mondhatod neki.
2016. nov. 9. 20:00
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az anyád egy önző dög. A családod (értsd ti hárman), de főleg a feleséged érdekében jobb lenne költözni mielőbb.

Beteg, és a jelek szerint depressziós. Az pedig kihat a gyógyulására. Menjetek el, még időben, nektek csak jobb lehet.

Amúgy ha az anyád így gondolkodik, nyilván ha neki lenne súlyos betegsége, ő is elmenne valahova, ahol nem zavar titeket, ahogy őt zavarja most a párod? Hát gusztustalan.

2016. nov. 9. 23:08
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Kedves anyád van, "dobja ki a férje, vegyük el a gyerekét és rúgjuk ki hogy a szülei nyakán magányosan bénulhasson le"

*lassú szarkasztikus taps*

ha még tartana a boszorkányüldözés....

Az ilyen anyának mondanám hogy "jó, nem kell vele élned..... takarodj kifelé"

2016. nov. 10. 00:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ritka szemet anyad van. lehet ha en vagyok a fia akkor ilyen javaslatnal ugy vagtam volna kepen hogy lefagytak volna a fulei.

szemet ven ringyo.

2016. nov. 10. 08:45
 18/24 anonim ***** válasza:
95%

én is azt ajánlom,hogy húzzatok el anyukád házából.akár albérletbe is.

nagyon nem hiányzik szerintem a feleséged egészségének ez a sok stressz,amit anyukádnak hála kap nap, mint nap.

egyáltalán nem normális,hogy anyukád ilyet mondott.

egyértelmű,hogy házasok vagytok,szeretitek egymást és nem hagyjátok el egymást akkor sem,hogyha éppen a másik beteg lett. nem tudom amúgy anyukád mit szólna,hogyha fordított helyzet lenne, te lennél beteg és a feleséged azonnal lelépne a gyerekkel...

szerintem küldd el a bánatba anyukádat és ne foglalkozz vele. nem ember az ilyen

2016. nov. 10. 09:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez durva. Én is azt javaslom, hogy költözzetek. Ha mást nem, akkor átmenetileg az anyósodékhoz (már ha ők normálisak és szívesen látnak), aztán onnan pedig albérletbe.
2016. nov. 10. 11:59
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha te lettél volna beteg vajon mit tenne? Akkor is tönkrevágná a házasságotok és elüldözne vajon?
2016. nov. 10. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!