Mennyire szólhatnak bele a kapcsolatunkba?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nem olyan rég jöttünk össze és egy közös barátunk által ismertük meg egymást. A helyzet az hogy én egy 15 éves fiú vagyok, ő pedig egy 14 éves lány és bár mindketten fiatalok vagyunk egy kapcsolathoz, szerintem nincs benne semmi elítélendő, hacsak a szüleim nem találnak benne kivetnivalót.2016. okt. 8. 11:50
1/5 anonim válasza:
Akkor miért szólnának bele? Ha nem hanyagoljátok el az iskolát, akkor kevés okuk lehet belekötni.
2/5 anonim válasza:
Ne szexeljetek még, meg ne a tanulás rovására menjen a dolog, akkor biztosan nem lesz baj.
3/5 anonim válasza:
Ilyen korban kőkeményen bele tudnak szólni, de te ismered őket, ezt neked kéne tudnod h bele fognak-e?
4/5 anonim válasza:
Ha együtt vagytok és jól érzitek magatokat, abba nincs semmi. Tipikus diákszerelem ez még, ami ebbe a korba normális. Persze vannak dolgok amik még korainak mondhatóak pl a szexuális együttlét, de ha már jó pár hónap alatt ki ismeritek egymást, és a szüleitek is nyugodtan megbízak bennetek, és megfelelően fel vagytok világosítva a szexről akkor semmi gond.
5/5 anonim válasza:
A "kapcsolatotokba" csak annyira szólhatnak bele, amennyire hagyjátok. De abba, hogy miket csinálhattok meg miket nem, nagyon is beleszólhatnak, hiszen még évekig ők felelnek értetek.
"szerintem nincs benne semmi elítélendő, hacsak a szüleim nem találnak benne kivetnivalót"
Tehát ha a szüleid kivetnivalót találnak benne, akkor szerinted is van benne elítélendő. Akkor talán kérdezd meg a szüleidet, hogy találnak-e benne kivetnivalót, és máris kiderül, hogy hányadán álltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!