Hogyan hozzam vissza az intimitást a kapcsolatunkba? Se simogatás, se összebújás, szex meg végképp nulla.
Figyelt kérdés
Nem szeretném elhagyni, mert gyerekünk is van, és amúgy jol megvagyunk. Viszont nekem nagyon hiányzik a testiség, a fizikai része is, de a lelki része méginkább:( Mit tehetnék? 38N2012. dec. 15. 11:52
1/24 anonim válasza:
Innen már nem tudod visszahozni a kapcsolatot.
2/24 anonim válasza:
Csináld! Simogasd, szeretgesd, ölelgesd, kezdeményezz!
Próbáltad már?
3/24 A kérdező kommentje:
Igen, probálkozom:( Bár az is fura, hogy miért a nőnek kell kezdeményeznie? Nem attol (is) férfi egy férfi, hogy kimutatja a nőnek, hogy kívánja, stb.?
2012. dec. 15. 11:58
4/24 A kérdező kommentje:
Láthatoan nem nyitott a gyengédségre. Ha simogatom vagy bármi egyéb, mintha nem is csinálnék semmit, nulla reakcio. A kapcsolatunk első évében nem volt ilyen hideg, de az már igen rég volt.
2012. dec. 15. 12:00
5/24 anonim válasza:
Hát csináld azt vele, ami hiányzik. Egy nő meg attól nő, hogy hagyja magát kényeztetni? Ne vicceljünk már... egy férfinak is ugyanúgy szüksége van erre. Ha látja, hogy közeledsz felé, akkor újra közeledni fog feléd. Vegyél szexi fehérneműket, próbálj meg új dolgokat belevinni a kapcsolatba, meg lehet ezt még menteni.
6/24 anonim válasza:
Egy csónakban evezunk, sorstars! Mi mar beszelni se tudunk rola sajnos, azt mondta, ne zargassam ilyen hulyesegekkel! :-(
27N
7/24 anonim válasza:
Ne az lebegjen a szemed előtt, hogy hú, a nő kezdeményez?
Hanem az, hogy elérd azt,amit szeretnél! Ha vágysz valamire, tedd meg! Legyél kicsit "erőszakos"! Harcold ki és szoktasd vissza őt erre. :)
8/24 göndörhajú válasza:
Ülj le vele beszélgetni! Nézz a szemébe, mosolyogj!
Beszélgess vele a szexről!
9/24 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...:( Szerelmet kiharcolni? Szexet biztosan ki lehet, de nekem érzelmi együttlétre lenne szükségem első sorban. Ezt pedig kiharcolni nem lehet szerintem.
2012. dec. 15. 12:10
10/24 anonim válasza:
Ha van intimitás, akkor lehet, hogy visszahozható az érzelem is! Meg kell próbálni megmenteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!