Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam vissza az...

Hogyan hozzam vissza az intimitást a kapcsolatunkba? Se simogatás, se összebújás, szex meg végképp nulla.

Figyelt kérdés
Nem szeretném elhagyni, mert gyerekünk is van, és amúgy jol megvagyunk. Viszont nekem nagyon hiányzik a testiség, a fizikai része is, de a lelki része méginkább:( Mit tehetnék? 38N
2012. dec. 15. 11:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nálunk bejött, hogy úgy döntöttem, nem fogom veszni hagyni, adok magunknak mégegy esélyt.

A másfél éves fiunk mellet mi csak úgy léteztünk, a napi prktikus dolgokat leszámítva nem érintkeztünk.

Aztán olyan apró dolgokkal kezdtem, hogy reggelikészítéskor megsimogattam a vállát, tarkóját stb. aztán öltözéskor átöleltem, és így tovább. Eleinte még nekem is furcsa volt, neki meg péláne aztán belejöttünk.

Jól esik a másik érintése, illata, sokszor ölelgetjük-puszilgatjuk egymást 'csak úgy' A kisfiunk nagyon lelkesen szokott csatlakozni (ha jelen van), és akkor hárman bújuk.

2013. szept. 5. 13:07
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia.Én is hasonló szituban vagyok,csak én szexet kaphatnék bármikor,arra azért jó vagyok neki,de beszélgetni azt már nem.Semmi érzelmet nem mutat felém.Olyan mintha csak lakótársak lennénk akik néha szexelnek egy jót.Ja és a két gyerek persze az enyém,mert ő nem foglalkozik velük,meg szegény fáradt.

Én most érzem azt,hogy elég volt,nincs már miért küzdenem,mert igenis próbálkoztam én is.Nem egyszer passzoltam le a fiúkat anyunak,hogy kettesben tudjunk lenni.Aztán mit csinált?Bekapcsolta a TV-t ,és ha beszélgetni próbáltam az volt rá a válasz,hogy hagyjam a hülyeségeimmel.Köszönöm,de ennél többet érdemelek,és szerintem te is.Úgyhogy minnél elöbb keresek munkát és megy a pici bölcsibe :( szegénykém,aztán költözünk egy kisebb albérletbe a gyerekeimmel.

2013. szept. 5. 15:04
 23/24 anonim ***** válasza:
Most nézem azért már elég régi a kérdésed.Azóta se változott semmi?
2013. szept. 5. 15:08
 24/24 anonim ***** válasza:
46%
22-es, az még teljesen jó! Legalább érez valamit, még ha odalenn is! Nálunk szex sincs, gondolj bele milyen az? Főleg miután egy eddigi párom sem becsült meg. Minden nap egy harc magammal...
2016. okt. 8. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!