Hogyan hozzam vissza az intimitást a kapcsolatunkba? Se simogatás, se összebújás, szex meg végképp nulla.
Azt hallottam, hogy nagyban hozzájárul a jó házassághoz, ha heti egy estét, havi egy napot és évi egy hetet csak kettesben, a gyerekek nélkül tölt a pár. Ez persze egészen picike gyerek mellett nem kivitelezhető, nagyobb mellett sem mindig, de törekedni talán lehet rá.
Gondolom, már nem csecsemő az a gyerek. Vagy ha igen, jövőre már nem lesz az. :) Próbáljatok néha elmenni nélküle valahova, étterembe, esetleg elutazni, ha ez nem lehetséges, legalább küldjétek át egy estére a nagyszülőkhöz vagy egy barátjához. Nagyobb gyerekek táborba is járnak, számtalan lehetőséget rejt magában az az egy hét. :)
Bár én több mint tíz évvel fiatalabb vagyok nálad, kétgyerekes anyaként pontosan tudom, miről beszélsz. Igaz, a mi esetünkben én vagyok a hibás, mert a szopós baba és a folyton csimpaszkodó 2,5 éves mellett gyakran érzem úgy, hogy ha még a férjem is hozzám akar nyúlni, sikítófrászt kapok. Egyszer volt már ilyen, amikor a nagyobbik volt pici, akkor rázódtunk helyre, amikor őt már nem szoptattam, akkor volt időnk egymásra, és időnként visszatért a régi tűz. Remélem, másodszorra is sikerül helyre hozni a kapcsolatunkat.
Szerintem egyáltalán nem baj, ha a nő kezdeményez. Próbálj hozzá közeledni bátran.
És elsősorban beszélni kéne róla, megkeresni az okokat... Én nem hiszem, hogy a gyerek lenne az oka, de lehet csak azért, mert nekünk 3 van, és sosem volt ilyen jellegű gondunk. Biztos rákérdeznék, hogy mi a baj. Lehet stressz, vagy esetleg valami egészségügyi gondja is lehet, amitől nem megy. Ha más téren minden rendben, és érzed, hogy szeret, akkor mindenképp érdemes próbálkozni, és küzdeni, hogy szexuális téren is rendben legyen a kapcsolat.
Nem akarlak megijeszteni, de a pasiknak alapvetően szüksége van a szexre.
Mi akkor nem szexeltünk,mikor kiderült, hogy másba szerelmes.
Esetleg nem egyedül intézi el a "szexet"
Nyugodtan kezdeményezz, csábítsd el. Ha szeret és nincs fából, akkor el tudod a fejét csavarni.
A hétköznapokban meg legyél kedves, lepd meg vmi csekélységgel, vidd ágyba a reggelit, vegyél neki olyat amit szeret, menjetek el vhova kettesben. Kérdezd meg milyen napja volt, komunikáljatok, csináljátok együtt a hobbiját, nézzetek romantikus filmet, mikor alszik a baba Csináld meg a kedvenc sütijét.
Közhely, de tényleg igaz, ha tetszik ha nem, a férfihoz a hasán és a szexen keresztül vezet az út
Anyukám mondja, hogy nekünk nőknek kell összetartani a családot.
Nem tudom, a válaszadók közül hányan voltak már ilyen szituációban, én sajnos voltam, és az alapján egyet tudok tanácsolni: hagyd el!
6 éven keresztül próbálkoztam minden létező praktikával, sikertelenül. A végén elhagytam és attól kapott észbe...
# 15 vagyok, és igyekszem kicsit jobban kifejteni:
Tehát:
1. Megbeszélés: úgy érzi, "zaklatod", a privát szférájába mászol bele, ez tiltakozást vált ki és még inkább elmegy a kedve az intimitástól
2. Szakember bevonását javaslod: ld. fentebb, csak még durvábban
3. Próbálsz a kedvében járni: azt az érzést erősíted benne, hogy neki az égvilágon semmit nem kell tennie a kapcsolatért, úgyis ott vagy neki, ezért aztán nem is tesz semmit
4. Újra elkezded visszahozni a "tüzet" a kapcsolatba: azt látja, hogy te úgyis tepersz érte, neki az égvilágon semmit nem kell tenni, ld. az előző
5. Te kezdeményezed a szexet: először is részed lesz egy csomó elutasításban, és ha bele is megy, abban sem lesz köszönet, hiszen te akarod, akkor ő csak simán hanyattvágja magát, te dolgozhatsz, ő meg még csak meg sem kísérli eljátszani, hogy élvezi...
A végére megkeseredsz, oda lesz minden önbizalmad, önbecsülésed.
Az egyetlen megoldás, ha felkelted benne a vadászösztönt, hogy Ő akarjon téged, küzdjön érted. Ezt üres fenyegetőzéssel nem éred el, én nem tudom, hányszor közöltem, hogy ha nem változik semmi, akkor válunk... sose vette komolyan, utólag elmondta, hogy nem hitte el egy percig sem! Akkor kapott észbe, amikor tényleg elhagytam (de én olyan sokáig halogattam ezt a döntést, hogy addigra már nem volt visszaút, teljesen megkeseredtem, depressziós lettem, 15 kilót fogytam, megalázottnak éreztem magam).
Keresd meg az okát annak, hogy nincs, és ha lehet, szüntesd meg.
Mi lehet az oka? Ha nem tudod, kérhetsz külső segítséget is, akár egyedül, hogy kiderítsd. Ez lehet, hogy hosszú folyamat, és talán olyan dolgokkal is szembe kell nézned, amivel nem akarsz.
Ne ajtóstul ronts a házba. Rámászni, zargatni a másikat felesleges, ha alapvetően nem akar veled lenni. Azt próbáld meg elérni, hogy akarjon.
Válts csinosra! Otthonra is csináld meg a frizurád, öltözz olyan ruhákba, amikben tetszel neki. Nem kell, hogy látványos legyen a változás, csak lásson folyamatosan szépnek pár hétig.
Mellette szervezz magadnak külön programokat és mesélj róla. Nagyon érdekes, de sokkal vonzóbb vagy, ha azt látja, hogy egyik nap a barátnőiddel mész kávézni, másik nap egy kollégáddal színházba, hétvégére meg fogod magad és elutazol. Még ha csak annyiról is van szó, hogy meglátogatod a szüleid.
Nem kell tenned semmi konkrétat, egyszerűen azt látja, hogy a felesége szép, és van önálló élete. Aminek ő nem részese. Szinte biztos, hogy legkésőbb néhány héten belül megpróbál "visszahódítani".
14es vagyok
a 16os kicsit durva és sarkított amit ír
valószínű már nagyott csalódtál és azért írod, de bizton állíthatom, hogy nem mindenkinél van így.
jó amit a 18as ír, de fordítva is elsűlhet, ha már ő netán kiszeretett belőled, csak fél lépni, s azt gondolja, hú de jól el van nélkülem is, akkor megyek...
Ha hiányzik a testiség, menj oda és adj neki. Én elveszem az embertől ami nekem jár.
Ha ellenekzik, akkor meg kell puhítani. Én is így szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!