Mi a véleményetek az ilyen szülőről?
A barátom anyja elképesztően pénzéhes. Meg úgy általában a családjuk nagy része is. Mindig úgy helyezkedik, hogy minél gazdagabb emberekkel kerüljön kapcsolatba. Most is ezen igyekszik, jóban lett vmi családdal, akik elég pénzesek. Tegnap miközben a barátommal beszéltem telefonon, végighallgattam ahogy az anyja közben épp azt meséli neki, hogy a szülőknek van 1 korban a lányához illő fia, aki az apja hitelkártyáit használja, meg milyen gazdag, és össze akarja őket hozni, már le is szervezett egy találkozót ahol egész ''véletlenül'' mindketten ott lesznek majd. A barátom szerint ez teljesen rendben van, sőt meg is kérdezte, hogy nincs egy lányuk is véletlenül? Lehet, hogy én nem értem a poént, de szerintem gusztustalan az egész.
Erre az egészre mit kéne reagálnom? Csináljak úgy, mintha nem zavarna? Végül is nem az én dolgom, csak nálunk sosem az volt az elsődleges, hogy kinek mennyi pénze van.
Ha csak nem élvezed, hogy egy ilyen szánalmas gyökérrel vagy együtt, akkor nagyon nem értem,miért vagy még mindig vele.
Baromira nem normális. Meg mi az, hogy elmész a boltba utána nem fizetik ki? Azért álljon meg már a menet.
Ha jót akarsz, ott hagyod és vissza sem nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!