Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen szülőről?

Figyelt kérdés

A barátom anyja elképesztően pénzéhes. Meg úgy általában a családjuk nagy része is. Mindig úgy helyezkedik, hogy minél gazdagabb emberekkel kerüljön kapcsolatba. Most is ezen igyekszik, jóban lett vmi családdal, akik elég pénzesek. Tegnap miközben a barátommal beszéltem telefonon, végighallgattam ahogy az anyja közben épp azt meséli neki, hogy a szülőknek van 1 korban a lányához illő fia, aki az apja hitelkártyáit használja, meg milyen gazdag, és össze akarja őket hozni, már le is szervezett egy találkozót ahol egész ''véletlenül'' mindketten ott lesznek majd. A barátom szerint ez teljesen rendben van, sőt meg is kérdezte, hogy nincs egy lányuk is véletlenül? Lehet, hogy én nem értem a poént, de szerintem gusztustalan az egész.

Erre az egészre mit kéne reagálnom? Csináljak úgy, mintha nem zavarna? Végül is nem az én dolgom, csak nálunk sosem az volt az elsődleges, hogy kinek mennyi pénze van.

2016. nov. 3. 08:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Az én véleményem megegyezik a tiéddel.
2016. nov. 3. 08:44
 2/14 anonim ***** válasza:
30%
Az a véleményem, hogy jól teszi a barátod anyja. Sajnos manapság az ilyen emberek tudnak érvényesülni Magyarországon. Gazdagnak születnek vagy jó nyelvük van. A tehetség ritkán számít. Barátodék legalább nem nyomorognak. A szerelem nem számít. Amúgyis elmúlik az évek alatt.
2016. nov. 3. 08:52
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Az nem zavar, hogy a barátod is lecsapna a lányukra!? Semmivel se különb az anyjánál.

Ezen kéne inkább rágódnod.

2016. nov. 3. 08:56
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
Én is egy ponton vagyok veled a vélemény terén. Jó, nincs hozzá úgymond semmi közöd, vagy csak egy nagyon kicsi, mert csak a barátodról van szó vagyis az anyjáról, én is elég szánalmasnak tartom ezt, de ahogy írták előttem is, az ilyen emberek ebből élnek meg, és általában nem csórók.
2016. nov. 3. 09:01
 5/14 anonim válasza:
39%
3/4nek !!!
2016. nov. 3. 09:18
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Az ilyen szülők a gyerekeikbe nagyon mélyen belenevelik ezt. Én 3assal értek egyet. Tennék arra, h milyen az anyuka, de a barátod reakciója egyértelmű jelzése annak,h ez a "nevelés" sikeres volt.

Én pont azt látom,h az ilyen emberek nem érvényesülnek. Mindent megtesznek,h a gazdagok befogadják. De ez nem szokott összejönni, csak megalázzák magukat. Nekünk is vannak ilyen ismerőseink, mindket lányukat így nevelték. Az egyik lány úgy tűnt,h megfogta az isten lábát, aztán miután teherbe esett, Kiderült,h a srácnak csak sok milliós tartozása van. A másik lány meg 35 évesen még egyedül van, mert nála alap az x5-ös BMW.

Szóval a helyedben húznék, mint a vadliba. Egyrészt szánalmasak az ilyen emberek, másrészt veled éreztetni fogják,h "rangon aluli" vagy.

2016. nov. 3. 09:40
 7/14 A kérdező kommentje:

De, zavar hogy a barátom lecsapna a lányukra. Azóta azon kattogok hogy ha jönne 1 pénzesebb, biztos lecserélne.

Ők egymás közt is ilyenek. A barátom nagyanyja azért is pénzt kért a barátomtól, ha ott volt nála 2 hétig.

Volt, hogy az anyja felhívott, hogy vigyek neki a boltból pár dolgot, meg is vettem, amikor odaadtam, azt mondta hogy múltkor feladott a barátom helyett pár ajánlott levelet, az épp ennyibe került, vagy vmi más miatt tartozik neki, így a tartozás rendezve. Vagy kérjem el a barátomtól ha akarom.

A barátom meg azt mondogatja mindig, hogy az anyja azért tartozik neki x összeggel, mert évekig kapta a gyerektartást utána, de nem rá költötte...

2016. nov. 3. 09:43
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
Ha meg vagy arról győződve, hogy a párod lecserélne egy tehetősebb punciért, akkor mi a f @ sz é r t jársz még vele? Közöld vele, hogy "bocsika engem nem így neveltek" és inkább te dobd, mielőtt ő dob téged a pénzért.
2016. nov. 3. 10:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meggyőződve róla. Csak felmerült bennem...
2016. nov. 3. 10:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

én sem értem mi a bántanért vagytok még együtt.

szerinted ez normális,hogy más lányok iránt érdeklődik és szerinted le is cserélne egy gazdagabbra?

én már a hülye pereputtya miatt is rég ott hagytam volna. szarrágók

2016. nov. 3. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!