Mit lehet csinálni, ha szüleim nem engedik, hogy nyaraláson 5-6 óránál többet aludjak, mert hogy "nem azért jöttünk"?
Vagy nyaraláson kívül bármilyen utazáson. Késő estig fent kell lenni, aztán kora reggel kelni, de tényleg ilyen 5-6 óra alvás jut (abban van még benne a zuhanyzás, elalvás, stb) mert hogy nem azért fizettünk, hogy aludjunk..
Konkrétan pihenés végre hazajönni, mert tudom, hogy akkor kezdődik a suli és a munka, lehet rendesen pihenni.
Mit lehet ezzel kezdeni? Normálisan megbeszélni lehetetlen, azt már próbáltam.
Külföldön úgysincs netem, mit nyomkodnék a telefonon? Ráadásul ők nagyobb facebook-függők nálam.
A délig alvás, meg a 6-kor kelés között meg azért lenne átmenet...
részvétem...
a kételkedőknek: én felnőtt vagyok, külföldön élek, évente egyszer hazamegyek, a szülői házba.
anyám fél kilenckor bejön a szobámba: ma nem kelsz fel?
bakker, szabadságon vagyok, nyaralok, pihenek.
ugyanő (mostohaapámmal egyetemben): valakik az utcánkban Ausztriában dolgoznak, hazamentek két hétre szabadságra. nyaralni. anyámék: képzeljük el, ezek itthon vannak két hétig, és csak letyegnek, nem csinálnak semmit, csak pihennek.
úgyhogy kételkedők, vannak ilyen emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!