Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 14 éves fiú az anyja képei...

14 éves fiú az anyja képei alá irogatja: szeretlek, angyal vagy, csodálatos vagy, szép vagy, imádlak Csak nekem furcsa ez?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 16:07
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
75%

Könyörgöm, 14 éves!!!! Nm sokára leszokik róla, hogy nyíltan kifejezze, szereti az anyját.

Az jobb lenne, ha arról indítasz kérdést, hogy egy 14 éves gyerek le se tojja az anyját?

De tudod mi a nem természetes? Mások után leskelődni a Fészbukon? Ott ugye névvel, arccal nem merted vállalni a véleményedet? Mert ugye tudod milyen választ kaptál volna az ismerősöktől?

a titokban kukkolás, az epés megjegyzések, a mások fikázása, na az nem természetes!

2016. nov. 1. 17:23
 22/39 anonim ***** válasza:
22%

21-es, te meg ne magadból indulj ki. Te anyáddal ezt művelted? Na milyen volt, mesélj!

Látom nyomot hagyott benned!

2016. nov. 1. 17:24
 23/39 anonim ***** válasza:
80%
Az enyém 17 éves lesz, minden este puszival és öleléssel köszön el, és gyakran megdicsér, ha új ruhát lát rajtam vagy épp a fodrásztól jövök. Teljesen normális, egészséges lelkű, értelmes srác, tudom, melyik csaj tetszik neki az osztályból, egy másik lány gyönyörű szemeiről nemrégiben 10 perces ódát hallgattam végig tőle.:-) Ilyesmiket, mint a kérdésben szereplő kissrác, nem írogat nekem, egyszerűen azért, mert nem a Facebookon éljük az életünket.
2016. nov. 1. 17:52
 24/39 anonim ***** válasza:
5%

- elvesztettem...

- zsebkendődet?

- nem. a szüzességemet.

- szidott anyád érte?

- nem, csak nyögött közben...

2016. nov. 1. 18:20
 25/39 anonim ***** válasza:
5%

23

Csak aztán ki ne derüljön hogy a csaj keresztneve Józsi.

2016. nov. 1. 18:43
 26/39 anonim ***** válasza:
0%
Ez semmi. Én egy 25 éves férfit ismerek, aki az apjának nyünyörészik.
2016. nov. 1. 19:13
 27/39 anonim ***** válasza:
0%
szeretlek, anyád vagy.
2016. nov. 1. 20:32
 28/39 anonim ***** válasza:
50%
25-ös, ne izgulj, szó nincs ilyesmiről. Attól, hogy neked és a családtagjaidnak az EQ-ja nagyjából egy teáskanáléval egyenlő, még léteznek normális emberek is.
2016. nov. 1. 21:19
 29/39 anonim ***** válasza:
0%

mi az a teásKAN?

te áskálódsz ellenem?

2016. nov. 1. 21:21
 30/39 anonim ***** válasza:
10%
azért majd ne lepődj meg ha a buzzancs purdéd nemsokára hazaviszi az első fiúbarátnőjét.
2016. nov. 1. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!